Keystone logo

11 Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Tolkning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Tolkning
Studiefält
  • Humaniorastudier (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Tolkning

En kandidatexamen kan lägga grunden för studenter som vill intressera sig för ett ämne till nästa nivå i sin karriär. Programmen tar normalt mellan tre och fyra år att slutföra. Att ha en examen kan ge studentkunskaper och kunskaper om ett specifikt ämnesområde som han eller hon förbereder sig för att komma in i arbetskraften.

Vad är en bachelor i tolkning? Denna examen är utformad för att förbättra studentens förmåga att tolka språk i olika miljöer. Eleverna kan lära sig att felsöka gemensamma språkliga och miljömässiga utmaningar och förvärva tekniker för effektiv kommunikation. Kurser kan också omfatta effektiv notering och ofta använda ordförråd. Studenter kan ibland välja olika specialiteter för att tolka ett språk i inställningar som affär eller diplomati. Många program erbjuder också kontextuella kurser om historia, politik och kulturfrågor i länder där det tolkade språket talas.

En kandidatexamen i tolkning kan ta eleverna utanför språket. Eleverna kan lära sig att förbättra sina sensoriska och kognitiva färdigheter, vilket kan förbättra både professionella och personliga relationer. De kan också finslipa specifika kommunikationsförmågor, till exempel att lyssna och tala under en tolkning, och snabbt analysera och utvärdera ordförråd.

Kostnaden för denna typ av program varierar. Undervisning och andra avgifter beror på det universitet som erbjuder examen. Intresserade kandidater ska undersöka det stora utbudet av institutioner som erbjuder den här graden för att hitta vad de letar efter.

Globaliseringen är en verklighet, eftersom länder, företag och privata organisationer interagerar oftare. Studenter med en kandidatexamen i tolkning kan hitta karriärer som tolkar för offentliga och privata organisationer, språkliga analytiker eller översättningsspecialister. Eftersom det här är ett högskolestudier som är så specialiserat, kan en kandidatexamen i tolkning tillåta studenter att lysa på den globala marknaden.

En bachelor i tolkning erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. Men för dem som föredrar att studera på distans finns det många online-alternativ runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.