Keystone logo

9 Kandidat Program i Humaniorastudier Lingvistik Tillämpad lingvistik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Lingvistik
  • Tillämpad lingvistik
Studiefält
  • Humaniorastudier (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Lingvistik Tillämpad lingvistik

En kandidatexamen är ofta den första graden intjänats av studenter i högskolan, generellt få den i tre till fyra år i början av sin college karriär. Även en kandidatexamen ger oftast tillräckligt med erfarenhet för att komma in på arbetsmarknaden efter examen, är det också möjligt att följa den med en magisterexamen eller doktorsexamen att ytterligare specialisera inom ett visst område.

&nbsp

En fråga du kanske undrar är, vad är en kandidatexamen i tillämpad lingvistik? Denna grad omfattar verkliga tillämpningar av lingvistik som vetenskap och lär eleverna teorin om språk och språkinlärning så att de kan bli bättre inlärare av språket. De flesta program hanterar de stora teorier om språk samt ny teknik som gör språkundervisning och språkinlärning lättare. Vissa, men inte alla, institutioner kräver denna grad som ska vidtas i samband med studier av minst ett främmande språk.

&nbsp

I en alltmer global ekonomi, tjänar lingvistik som en bro mellan olika kulturer. Förstå hur man undervisar språket hjälper människor lär sig att kommunicera bättre på jobbet och i sin utbildning.

&nbsp

Den totala kostnaden för en kandidatexamen i tillämpad lingvistik beror på vilken skola du väljer att delta och hur länge graden tar att slutföra. Fyra år är den genomsnittliga tid spend studerar för en kandidatexamen.

&nbsp

Det finns ett antal olika jobb tillgängliga för akademiker med en kandidatexamen i tillämpad lingvistik. Många akademiker väljer att gå in i undervisningen, antingen som lärare i ett andra språk eller undervisning i engelska för icke-infödda talare. Några utvalda att gå in i ideella arbete, medan ytterligare andra arbetar som översättare eller tolkar i ett annat språk. De flesta lediga jobb finns inom den privata sektorn, även om vissa statliga positioner är tillgängliga.

&nbsp

Tjänar en kandidatexamen på nätet är ett bra sätt att studera på ditt eget schema, rätt hemifrån. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.