Keystone logo

13 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Tillämpad finans 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Tillämpad finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Tillämpad finans

De som har praktiska ekonomiska kunskaper är alltid stor efterfrågan på arbetskraft. Studenter med intresse för att hantera och analysera fonder i ett företags inställning kan dra nytta av att få en kandidatexamen i tillämpad ekonomi.

När eleverna intresserade av att studera praktiska finansiella tillämpningar lär först om denna grad, en av de frågor som de ställer ofta, vad är en kandidatexamen i Applied Finance? Under sina studier, kommer studenter bedriver en av dessa examina ta klasser som hjälper dem att få den specialistutbildning som krävs för att förvalta medel och placeringar i banker, olika finansiella marknader och företag. Studenter kan ta klasser i nuvarande finansiella teorin, redovisningstekniker, finans och matematik.

När du arbetar i en position som behandlar ekonomi är mycket givande, krävs specialutbildning för att en anställd att frodas.Akademiker med en kandidatexamen i tillämpad finansiering kommer att finna att de har nödvändig utbildning och kompetens som de behöver för att få en väl betalande ställning inom konkurrenskraftigt näringsliv.

Det finns flera olika faktorer som påverkar hur mycket studenter kommer att betala för att få en kandidatexamen i tillämpad ekonomi. Dessa inkluderar den institution de väljer att delta, att skolans specifika undervisning priser, där högskolan ligger, och hur lång tid det kommer att ta för dem att slutföra sin examen.

De med en kandidatexamen i tillämpad finansiering kan räkna med att arbeta i något praktiskt taget alla industrier som har behov av någon att analysera och hantera sina finanser. En examen med denna grad kan fungera som en redovisning eller finansiering associera, detaljhandel finans administratör, ekonomichef, private equity analytiker, eller i något annat läge som kräver specifika finansiella kunskaper.

Det finns flera steg studenter som vill driva en kandidatexamen i tillämpad finansiering bör ta när de först börja undersöka denna grad. För att få processen igång, sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.