Keystone logo

27 Kandidat Program i Mode Textilier 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Mode
 • Textilier
Studiefält
 • Mode (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Mode Textilier

  En kandidatexamen är en typ av program tillgängligt för gymnasieskolan. Det är en väg att öka sin butik av livskunskap och färdigheter samt en möjlig väg till ökad intjäningspotential och sysselsättningsnöjdhet under sina arbetsår.

  Vad är en kandidatexamen i textilier? Detta program har i allmänhet flera spår inklusive förberedelse för kläddesign, textilhushållning, museumsstudier och merchandising och konsumentvetenskap. Kursens ämnen kan omfatta skärmutskrift, vävning och plaggproduktion, bevarandemetoder, møbeldesign och fiberstudier. Modeshow produktion och industrivetenskap, inklusive 3D-design och användning av teknik för att utveckla nya material, är andra speciella fokusområden i en bred utbildning i textilstudier.

  En solid förståelse av textilier kan leda till att absorbera arbete över många branscher. Samarbete för att skapa en gemensam vision är en viktig färdighet som är mycket överförbar. Att förstå material och hur man bryr sig om dem och hur designen informerar konsumentbeteendet är både viktiga yrkes- och livskvalifikationer.

  Det är viktigt att hitta rätt program. En del forskning om överkomlighet, studietid och fysisk plats är avgörande för att göra ett klokt val för en uppföljande pedagogisk resa. Beakta ackrediteringsstatus och anseende hos institutionen som beviljar examens- och placeringsstatistik för att optimera sysselsättningsmöjligheterna.

  En examen i textilier kan öppna dörrar till professionella karriärer inom modedesign och varor av kläder. Detaljhandelsköpare kan ha textilgrader, och akademiker kan också uppnå positioner i museer som textilförvarare eller kuratorer av samlingar. Grafiska designers och printmakers utbildas ofta i textilprogram, och många kandidater söker avancerade studier och blir föreläsare och post-secondary instruktörer.

  Vare sig preferensen är för ett åtagande på campus, pendlingsstatus eller online-registrering, finns det otaliga sätt att bedriva en grundutbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.