Keystone logo

27 Kandidat Program i Designstudier Textildesign 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Textildesign
Studiefält
 • Designstudier (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Textildesign

  Kandidatexamen erbjuder professionella ett sätt att skilja sig som kunnig inom sina områden. Graden visar ett engagemang för ett fält och en förmåga att arbeta under tryck.

  Vad är en kandidatexamen i textil design? Textil design täcker alla designarbeten med tyger. Detta inkluderar det mer kommersiella arbetet för mode, mattor, stoppning samt handgjorda, hantverksmässiga arbeten i linje med vävning och stickning. Textildesignprogram varierar i fokus på grund av det stora utbudet av arbete som finns inom fältet. Färgteori och designteori är några av de vanligaste kurserna. Ange ett fält förkortar en lista över potentiella program, så det är nyckeln till att välja ett lämpligt universitet.

  Många jobb i textilier är tungt kommersiella, så grundläggande redovisningsförmåga är täckta i de flesta textildesignprogram, som är till hjälp i de flesta affärsrörelser. Digitala program som CAD lärs för enklare tygdesign tillsammans med traditionella metoder för handritning och målning. Studenter kan också lära sig hur man skapar mönster från början.

  Textildesign grader har ingen bestämd kostnad. Undervisningen bestäms av skolan och andra faktorer. En ungkarl kommer att behöva tre eller fyra år för de flesta studenter, så beräkna i enlighet därmed.

  En kandidatexamen i textil design förbereder kandidater för jobb i en mängd olika kommersiella och modeindustrier. Textil designers kan vara ansvarig för textilproduktion, hantera mönstret, färger och material som används för textilier. Designers arbetar också med den mer tekniska sidan, i textilprogrammering och design av mönster via programvara. Artisan textilproduktion gjord för hand är en position i vissa småföretag.

  Du kan tjäna en kandidatexamen i textil design från en mängd olika universitet runt om i världen som erbjuder det. Om du har ett komplett schema, kolla in grader tjänat på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.