Keystone logo

18 Kandidat Program i Pedagogik Undervisning TESOL 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • TESOL
Studiefält
  • Pedagogik (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Pedagogik Undervisning TESOL

Om du har slutfört gymnasiet och undrar vad som är nästa kan du överväga att anmäla dig till en kandidatexamen. Denna grad är ett tillfälle att få mer fördjupad kunskap om ett fält som intresserar dig. En kandidatexamen från ett kandidatprogram är ofta i ökad efterfrågan på bra jobb. Det kan också fungera som en stigande sten till en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i TESOL? En examen i TESOL, eller undervisning engelska till talare för andra språk, förbereder akademiker för att utvärdera metoder för inlärning, identifiera egenskaper för språkförvärv och tillämpa inlärningsstrategier för praktisk utbildning. Du kan ta kurser i engelsk forskning, kultur, språkutveckling och språkteori. Skolor ger ofta möjligheter till studentundervisning och observation också.

Med en kandidatexamen i TESOL kan du förbättra ditt eget kommando och kunskap om det engelska språket. Andra färdigheter som TESOL-kandidater kan förvärva inkluderar förmågan att analysera en situation och tillämpa lösningar, aptit som är till hjälp i många jobb.

Kostnaden för en kandidatexamen i TESOL beror i stor utsträckning på vilken skola du väljer, dess plats och vilken utbildning och avgift det har fastställt. Jämför institutioner för att vara säker på att du väljer den som kan ge den utbildning du behöver.

Med en bachelor i TESOL är den uppenbara karriären en engelsklärare, men det finns andra möjligheter. Du kan bli en programutvecklare, en företagskonsult, en multimedieprofessor eller en bibliotekarie. Det finns jobb inom den offentliga sektorn för socialarbetare och flyktingförbindelser med TESOL-grader. Offentliga och privata skolor behöver TESOL-lärare att fungera som språkspecialister.

Det finns många ställen du kan tjäna en kandidatexamen i TESOL. Om du behöver ett flexibelt alternativ finns det online kurser. Du kan också delta i skolor över hela världen. Om du är redo att ta det första steget, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.