Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 1868 Kandidatexamen i Teknologistudier 2023

1868 Kandidat Program i Teknologistudier 2023

overview

Till teknologi räknas alla sorters tillnärmningar till hur processer och aktiviteter utförs på ett effektivt sätt. En kandidatexamen i teknologi utrustar studenter med rätt kompetens för att tackla moderna världsproblem. På grundnivå kan man nu söka till en kandidatexamen i teknologi för att få specialiserad teknisk förståelse för praktisk tillämpning av teknologi. Studierna ger dig en innovativ såväl som entreprenöriell insikt i nuvarande problemställningar. Detta är en typ av studier med stor praktisk tillämpning inom forskning och innovation. En kandidatexamen i teknologi ger en ordentlig grund att stå på för uppfinnare och tekniska utvecklare inom olika sektorer.

Läroplanen är utformad för att ge dig både den teoretiska och den praktiska kunskapen om hur olika frågor hanteras i världen idag. Studierna har praktisk tillämpning då de förser dig med de verktyg du behöver för att hitta lösningar på dagens tekniska problem. Studenterna har möjlighet att sätta sina kunskaper i praktik genom olika praktikplatser.

Efter examen finns det många olika karriärmöjligheter när man har en kandidatexamen i teknologi. Man kan söka jobb vid olika forskningsinstitutioner över hela världen, både inom det privata och det offentliga. Att ta en kandidatexamen i teknologi förbereder dig på en utmanande värld där tekniska lösningar är högt efterfrågade. Denna examen finns nu tillgänglig vid många universitet i hela världen.

read_more

filters

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
fields_of_study
  • Teknologistudier (1868)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study