Keystone logo

97 Kandidat Program i Teknologistudier Teknologi 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Teknologistudier
 • Teknologi
Studiefält
 • Teknologistudier (97)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Teknologistudier Teknologi

  En kandidatexamen är det sista kännetecknet för grundutbildning och kan fungera som en portal till högre utbildning eller en karriär inom ett visst område. Denna examen kan erhållas från ett universitet eller college och tar normalt mellan tre och sju år för att slutföra med ett fullständigt schema.

  Vad är en kandidatexamen i teknik? Det är ett examensprogram som hjälper eleverna att förstå och arbeta tillsammans med den ständigt utvecklande teknologin som är närvarande i praktiskt taget alla branscher över hela världen. Det finns vanligtvis fyra huvudkategorier som potentiella studenter kan välja att genomföra under sina studier: datateknik, maskinteknik, elektronik och kommunikationsteknik samt datavetenskap och teknik. Var och en av dessa undermajor har sina egna kurser som eleverna kan förväntas slutföra tillsammans med kärnmatematik, vetenskap och språkkonstklasser.

  Under dessa studier kommer studenterna troligen att behärska kompetens som organisation, felsökning av teknik och skriftlig kommunikation. Alla dessa färdigheter är lika användbara i elevernas hemliv som på arbetsplatsen.

  Intresserade kommer att behöva göra ytterligare forskning om pris innan de bestämmer sig för en skola att delta. Prisintervallet är enormt mellan värdländer och institutioner, och vissa utbildningsprogram kan variera längre än andra. Alla dessa detaljer bör beaktas under sökningen.

  Eftersom tekniken är ett så brett och värdefullt studierätt kan akademiker rimligen förvänta sig att hitta ett stort antal och olika jobb som väntar på dem efter att ha avslutat sina studier. De typer av arbetstillfällen som är tillgängliga beror i stor utsträckning på de specifika kurser studenterna bestämmer för att studera medan de är inskrivna i programmet. Sjukgymnastikspecialist, maskinvaruingenjör, nätverksadministratör, datarkitekt, lösningsarkitekt, datanätverksarkitekt, datortekniker och specialist på platsens pålitlighet kan vara några av de karriärutbildare som kan kvalificera sig för.

  Studenter som föredrar en traditionell utbildningsupplevelse kan titta på lokala kurser eller kanske till och med internationella alternativ. De som inte fysiskt kan delta i kurser eller som har upptagna scheman kan dra nytta av att utforska online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.