Keystone logo

0 Kandidat Program i Arkitekturstudier Teknisk ritning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Arkitekturstudier
Studiefält
  • Arkitekturstudier (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Kandidat Program i Arkitekturstudier Teknisk ritning

Studenter som är intresserade av att få en bättre förståelse för ett visst ämne kan besluta att genomföra en kandidatexamen efter gymnasiet. Denna grundutbildning tar i genomsnitt fyra år att uppnå.

Vad är en kandidatexamen i teknisk ritning? Teknisk ritning är utarbetandet av studien, som kan användas av arkitekter, ingenjörer och mekaniker. Dessa detaljerade ritningar ger instruktioner för konstruktion av produkter, såsom mikrochips och byggnader. Krav som krävs beror på den tekniska karaktärens exakta karaktär, men kan innefatta beskrivande geometri, arkitektoniskt grafiskt uttryck, arkitektonisk ritning och design, geometri för ritning, AutoCAD-läsning, strukturering och elektriska system.

Lärare lär sig manuell och datorstödd ritningsteknik, som förbereder dem för arbete på ett tekniskt avancerat område. De mekaniska förmågorna säkerställer att professionella kan korrekt representera produkter genom ritningar. De kommunikationsförmåga som förbättras under dessa kurser kan hjälpa till med en studerandes karriär och personliga liv.

Kostnaden för en kandidatexamen i teknisk ritning kan bero på skolan, dess plats och programmets varaktighet. Undervisningen kan till och med fluktuera på årsbasis. Därför ska sökandena undersöka graden de vill ha och skolan som de hoppas delta i.

Någon med en doktorsexamen i teknisk ritning kan ha många karriärmöjligheter. Konstruerade färdigheter kan översättas väl till karriärer utanför teknisk ritning, men många studenter fortsätter att bli arkitektoniska utställare, tillverkningsdesigners, civilingenjörsekonomer och elektronikdragare. Forskare som hoppas kunna bli professorer eller konsulter kan behöva vidareutbilda sig genom ett magisterprogram.

En kandidatexamen i teknisk ritning kan erbjudas på högskolor, tekniska skolor och universitet runt om i världen. Det kan till och med vara möjlighet att delta online. Om du vill lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.