Keystone logo

14 Kandidat Program i Ingenjörsstudier Teknisk design 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Ingenjörsstudier
  • Teknisk design
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Ingenjörsstudier Teknisk design

Blivande studenter som funderar på en karriär inom konstruktion kommer sannolikt har starka bakgrund inom matematik och naturvetenskap och ett starkt intresse för teknik. Engineering är ett brett fält, ger studenterna möjlighet att röra sig i många olika riktningar i karriären.

&nbsp

Vad är en Bachelor i teknisk design? Detta är eftergymnasial examen program som ger studenterna en solid grund i konstruktion, tillverkning, teknik och produktutveckling. Studerande en konstruktion examen kan vara intresserad av att komma på nya produkter. De flesta är kreativa individer som tycker problemlösning. I karriären, kommer de att felsöka sina konstruktioner genom att arbeta med prototyper innan produktionen börjar. De kan också arbeta tillsammans med redaktionella ingenjörer och andra som kommer att översätta sina konstruktioner till fullt realiserade produkter.

&nbsp

Tjänar en konstruktion examen ger studenten en stark grund i både teoretiska och praktiska aspekter av konstruktionsteknik. Eleverna lär sig ofta vad som krävs för att få en ny produkt från det inledande visualisering stadiet till slutproduktion. De kan lära sig problemlösning färdigheter och hur man interagerar med andra gruppmedlemmar.

&nbsp

Kostnaderna för att få denna grad varierar beroende på skola, längden på programmet och levande arrangemang. Skaffa en kandidatexamen tar normalt fyra år med vissa universitet erbjuder ett femte året alternativ. Noggrann forskning kommer att säkerställa att välja ett program som bäst passar eleven.

&nbsp

Det finns ett antal karriärmöjligheter för akademiker med en konstruktion examen. Eleverna kan arbeta som produkt konstruktörer inom områdena tillverkning, bioteknik, video spel, miljöteknik eller ens flygteknik.Några andra discipliner som kan tilltala akademiker är mänskliga systemteknik och ljudteknik. Den roll som konstruktör har en kreativ komponent som ger många akademiker en ökad känsla av arbetstillfredsställelse.

&nbsp

Blivande studenter har globala alternativ för att få denna examen. Dessutom kan de finna att de kan delta eller möjligen alla sina klasser på nätet. Distansutbildning erbjuder fördelarna med lägre kostnader och flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.