Keystone logo

12 Kandidat Program i Yrkesstudier Teknik och konstruktion 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Yrkesstudier
 • Teknik och konstruktion
Studiefält
 • Yrkesstudier (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Yrkesstudier Teknik och konstruktion

  En kandidatexamen är en av de mest populära formerna av eftergymnasial utbildning i världen. En specialiserad form är en professionell kandidatexamen, vilket inkluderar ett större fokus på karriär utbildning än andra grader gör. Generellt en professionell kandidatexamen tar cirka fyra år att slutföra, och kan tas med fokus på många olika områden, såsom teknik eller teknik.

  Men vad är en professionell kandidatexamen i teknik och teknik? En av dessa examina är utformad för att hjälpa eleverna lära sig att integrera stora principer ingenjörs med tekniskt underhåll, drift och design. Eleverna kan ha en specialiserad inriktning på ämnen som miljö, bilar, informationssystem, elektricitet eller kläder produktion, eller de kan ta en generell examen i teknisk ingenjörs. Kurser kan omfatta ämnen som datorteknik, systemdesign, teknisk analys, eller elektrisk vetenskap.

  En stor fördel med att ta en professionell kandidatexamen är att det kan bidra till att förbättra referenser i en alltmer konkurrensutsatt global arbetsmarknad. Studenterna kommer också finna sig bättre rustade att utföra tekniska eller ingenjörsjobb när de expanderar sin kunskapsbas. Slutligen kan denna studier bidra till att stärka kritiskt tänkande och problemlösning färdigheter.

  Kostnaden för en professionell kandidatexamen i teknik och ingenjörs kan variera kraftigt beroende på många olika faktorer. Det är viktigt för eleverna att noggrant undersöka den institution de vill delta för att fastställa ekonomisk förenlighet.

  Vilka typer av karriärer kan bedrivas med en av dessa examina? Studerande i teknik och ingenjörs kan bli ingenjörer, konstruktörer, eller analytiker. De kan gå in i så skilda områden som transport, datavetenskap, tillverkning, eller miljöskydd.Efterfrågan på duktiga civilingenjörer är hög i nästan varje sektor av den globala ekonomin. Eleverna kan också välja att göra karriär som vetenskapliga forskare.

  Om du är intresserad av att ta en professionell kandidatexamen i teknik och teknik, komma sedan igång idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.