Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 192 Kandidatexamen i Teatervetenskap 2023

192 Kandidat Program i Teatervetenskap 2023

overview

Vad är en kandidatexamen i teaterstudier? Denna grad är ett populärt val för många grundutbildade studenter som vill bedriva en karriär inom bildkonst. Med ett treårigt eller fyraårigt program kan du få kvalifikationer att undervisa eller följa dina egna drömmar på scenen.

&nbsp

En kandidatexamen i teaterstudier är ett flexibelt examensprogram för ambitiösa aktörer och regissörer. Kursen omfattar i allmänhet utbildning i styrning, scenhantering och produktion, dramaturgi, designteknik, spelskrivning och skådespelare. Individuella handledning och specialval kan ge dig chansen att driva dina egna intressen med en-till-en-mentorskap. Många program som erbjuder kandidatexamen i teaterstudier har också intensiv träning för studenter som väljer att fokusera på egen skådespelarkarriär.

&nbsp

De långsiktiga fördelarna med en kandidatexamen i teaterstudier är både personliga och professionella. Detta program är en unik möjlighet att driva och förfina dina egna teaterkunskaper. Även studenter som har stor erfarenhet på scenen eller i regissörens stol kan dra nytta av den moderna läroplanen som erbjuds på högskolor och universitet.

&nbsp

Kostnaderna varierar beroende på det individuella programmet och studentens hemland. För mer information om undervisningsutgifter och möjligheten till ekonomiskt stöd, kontakta de enskilda program som du tillämpar.

&nbsp

Du kan förvänta dig en spännande karriär efter att ha fått din kandidatexamen i teaterstudier. Vissa akademiker väljer att driva en karriär på scenen. Andra väljer att fortsätta med att styra, spela eller andra områden av professionell teater. De kommunikationsförmågor som uppnåtts under ett teaterstudieprogram kan överföras till en mängd andra positioner, inklusive många jobb inom PR, reklam och andra publicitetsrelaterade områden.

&nbsp

Vill du ta nästa steg för att bedriva en utställningsexamen? Ta reda på mer om Bachelor i teaterstudier genom att bläddra igenom vår hemsida. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

read_more

filters

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Teatervetenskap
fields_of_study
  • Scenkonst (192)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format