Keystone logo

9 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Styrande 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Statsvetenskap
  • Styrande
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Statsvetenskap Styrande

Studenter som bedriver en fyraårig examen vid en ackrediterad institution för högre utbildning studerar generellt för att erhålla en kandidatexamen eller kandidatexamen. Båda lika giltiga, dessa grader är bevis på att en person är välkänd i ett visst studieområde.

Vad är en kandidatexamen i regeringen? Denna grad ger en djupgående titt på lokala, nationella och globala politiska system. Studenter är vanligtvis skyldiga att ta stränga filosofiska klasser som utforskar olika politiska teorier som kommunism, konservatism, fascism och liberalism. Med tanke på de vidsträckta ämnena inom denna tvärvetenskapliga grad väljer många studenter att fokusera på en viss koncentration. Populära koncentrationer inkluderar internationella relationer och utrikespolitik, regering och politik, och förrätt.

Studerande kan få de kritiska tänkande färdigheter som behövs för att analysera och jämföra kontrasterande politiska teorier och filosofier. Regeringsstudenter kan också bli skickliga på att analysera och syntetisera komplexa data. Dessutom förvärvar de vanligtvis de kommunikationsförmågor som behövs för att övertyga olika populationer.

Kostnaden är en viktig fråga för många studenter. Många online och globala campus erbjuder en kandidatexamen i regeringen. Undervisningsutgifterna varierar mellan institution och utbildningsplattform.

Regerings majors är vanligtvis intresserade av att driva en karriär inom politik. Andra använder sin examen som en plattform för att starta sin karriär inom offentlig tjänst och bli diplomater, tjänstemän eller offentliga administratörer. Andra studenter väljer att arbeta inom den privata sektorn och fortsätta att bli advokater, journalister eller politiska analytiker. Studenter med en examen i regeringen kan också föredra att arbeta i icke-statliga organisationer, med hjälp av sin kunskap om regeringen för att utföra förespråkararbete.

En kandidatexamen i regeringen är en av de vanligaste graderna. Tusentals online, lokala och internationella skolor erbjuder kurser i regeringen för att hjälpa till att starta din karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.