Keystone logo

8 Kandidat Program i Studier i management Ledarskap Strategiskt ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i management
  • Ledarskap
  • Strategiskt ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i management Ledarskap Strategiskt ledarskap

Studenter som genomför föreskrivna kurser i en college större ges ofta en kandidatexamen. Detta diplom kommer att följa high school studier, och för studenter som fortsätter sin utbildning, före master 's och doktorsnivå kurser.

Vad är en kandidatexamen i strategiskt ledarskap? Denna grad Programmet omfattar tvärvetenskaplig kurser för att utveckla elevernas ledarförmåga, förtrogenhet med organisationer och problemlösningsförmåga. För detta ändamål kan en del av klasserna i läroplanen inkluderar Introduktion till Organizational Ledarskap, Principles of Management och organisationspsykologi. Vart och ett av dessa områden i studien fokuserar på honing problemlösningsförmåga för användning i ett företags eller lednings inställning.

The Bachelor i strategiskt ledarskap kan gynna eleverna genom att utveckla stark analytisk förmåga och ledarskapsförmåga som kommer att vara till nytta i nästan alla situationer.Detta, i kombination med dess betoning på att utveckla lösningar, blir varje kandidat till en superstjärna problemlösare.

Undervisningen och avgifter i samband med denna grad kommer att beräknas baserat på ett antal faktorer. För att få en bättre uppfattning om vad dina kostnader kan vara, kan du fråga vid skolans entré kontor.

En rad utsikter till arbete kommer att finnas tillgänglig för studenter med en kandidatexamen i strategiskt ledarskap. De ledaregenskaper utvecklas under programmets kurser översätta ofta långt in befattningar i ett företags inställning. Andra potentiella möjligheter inkluderar arbeten med betoningar på konsulttjänster och utbildning. Positioner såsom utbildning regissör, ​​rekryterande chef eller organisations strateg kommer alla utnyttjar förmågor och kunskaper som utvecklats i utbildningsprogrammet. Ett annat alternativ för studenter att överväga, dock hört oberoende för andra företag och kunder.

Ibland finns det alternativ som gör det möjligt studenter att tjäna en kandidatexamen i strategiskt ledarskap genom online studier och slutförandet av kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.