Keystone logo

30 Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Strategisk marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i marknadsföring
  • Marknadsföring
  • Strategisk marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (30)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i marknadsföring Marknadsföring Strategisk marknadsföring

Kandidatexamen program är utformade för att förbereda studenterna för arbete i en karriär område som är nära relaterad till ämnesområdet. Under de senaste åren har tillväxten i specialisering på denna grad nivå lett till många nya och riktade stora program för att hjälpa kandidater vara konkurrenskraftiga eftersom de arbetar mot sina mål i yrkeslivet.

Vad är en kandidatexamen i strategisk marknadsföring? Det är en marknadsföring examen som har särskilt utformad för att understryka kurser som undersöker hur företagen positionera sig och göra sig sticka ut på marknaden. Strategisk marknadsföring som en specifik skillset inom marknadsföring som en mer allmän fält utforskas, som är dess historia, och konventionella marknadsföring taktik utforskas genom mål av denna specialitet.

Fördelarna med en kandidatexamen i strategisk marknadsföring är lätta att förstå för de studenter vars huvudsakliga karriär mål innefattar att hjälpa företag differentiera sig från sina konkurrenter och hjälpa dem förbli konkurrenskraftiga i en föränderlig marknad. Kunskapen är särskilt utformade för att stödja dessa mål.

Kostnaderna för kandidatexamen i Strategic Marketing varierar ganska lite från plats till plats. Att förstå den grundläggande undervisning kostar skola debiterar studenter som du är nyckeln, och att information kan erhållas direkt från potentiella skolor du kontaktar dem.

Karriär i strategisk marknadsföring tenderar att vara inom ett företags interna marknadsavdelning eller ett konsultföretag, men de är också införlivas närliggande områden såsom PR.Kandidater som får examen har i allmänhet de kunskaper och kvalifikationer för att få nybörjar positioner inom området och att fullfölja dem genom de första fem till tio år av karriärutveckling.

De flesta affärsprogram som erbjuder grader i strategisk marknadsföring erbjuder även online-versioner av sina kursutbud som distansutbildning moduler. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.