Keystone logo

16 Kandidat Program i Företagsekonomi Strategi Strategisk ledning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Strategi
  • Strategisk ledning
Studiefält
  • Företagsekonomi (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Strategi Strategisk ledning

När eleverna lämnar gymnasiet, kommer många väljer att fortsätta sin utbildning i en kandidatexamen program på ackrediterade universitet. Dessa program förbereda eleverna med tre till fyra års studier i ett visst område innan arbetskraften eller forskarutbildning.

Vad är en kandidatexamen i Strategic Management? Denna grad program utrustar typiskt studenter med företagsledning och kommunikativ förmåga. Kurser inkluderar ofta ämnen som redovisning, ekonomi, varumärkeshantering, forskningsmetoder och relaterade juridiska ämnen. Eleverna kan välja att specialisera sig på ämnen med anknytning till marknadsföring, entreprenörskap och produktledning. De kan också ha möjlighet att slutföra praktik i den strategiska ledningen fältet.

Efter att ha avslutat sin examen, studenter är oftast beredd att gå in i arbetskraften med den konkurrensfördel av affärskunskap. Detta leder i allmänhet till större karriärmöjligheter och en högre ingångslön.Deras kompetens inom ledarskap, lagarbete, forskning och kunskap om marknaden är mycket överförbara och önskvärt inom många områden.

Kostnaden för examen kan variera med inriktningar, universitets val och typ av studie. Blivande studenter bör noggrant veterinär universitet för kostnader och tillgänglig ekonomiskt stöd till studenter.

Med en grundexamen, studenter har tillgång till ett antal nybörjar positioner i de olika affärs nischer. Strategisk planering är ett gemensamt område för akademiker, samt varumärkesstrategi. Akademiker kan fungera som produkt konto, marknadsföring eller varumärke chefer, beroende på deras inriktningar och ideala karriär. Dessa positioner blir mer konkurrenskraftiga, men eleverna är beredda med en stark grund i strategisk planering och ledning. I dessa nybörjar inlägg, kan eleverna utveckla sin yrkesskicklighet.

Om du funderar på att starta din examen, kan det finnas många online-program tillgängliga internationellt.För dem med hektiska scheman eller i ett avlägset område, online-kurs ger den flexibilitet som behövs för att slutföra högre utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.