Keystone logo

25 Kandidat Program i Företagsekonomi Strategi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Strategi
Studiefält
  • Företagsekonomi (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Strategi

En kandidatexamen motsvarar ungefär fyra års fokuserad studie. Denna grundutbildningen omfattar studier av allmänna ämnen som matematik och grundläggande naturvetenskap. Andra kurser fokusera mer direkt på motiv som är relevanta för det specifika stora. En kandidatexamen är ofta en förutsättning för att sysselsättningsmöjligheter och är också nödvändigt för inresa till avancerade grader.

Vad är en kandidatexamen i strategi? Detta område av studien kan leda naturligt in forskarutbildning som strategisk planering eller strategisk kommunikation. Vissa lärosäten erbjuder områden specialitet inom programmet. Ämnen inkluderar kommunikationspsykologi, statistik, kommunikationsetik, offentliga strategier relations, databashantering och kreativ reklam. Det är inte ovanligt att program för att slipa på kommunikation, PR och reklam metoder. Användningen av Internet och sociala medier kan också vara ett viktigt fokus för studien.

Det finns några viktiga fördelar som är tillgängliga för eleverna i detta program. De kan förvänta sig tillgång till kvalificerade instruktörer och yrkesverksamma som för närvarande åtnjuter framgång i flera branscher. Studenter i detta program kan få möjlighet att delta i praktik som ger dem många praktiska erfarenheter.

Kostnaderna för undervisning och avgifter kan variera mycket mellan skolor och särskilt över landsgränserna. Blivande studenter bör kontakta sina föredragna läroanstalter för specifik information om dessa kostnader.

Akademiker kan se fram emot inträde i den professionella världen som sina nyförvärvade kunskaper och färdigheter är mycket efterfrågade. Företag som arbetar med PR och reklam är särskilt sugen på kvalificerade akademiker. Arbetet kan hittas med ideella organisationer, stora företag och grossist- och tillverkningsföretag.Jobb titlar inkluderar interaktiv marknadsföring specialist, konto samordnare, säljare, reklamförsäljningsagenter, och marknadsanalytiker.

Om du är redo att sätta igång på en karriär i strategin industrin, ta en stund att se över alternativen i programlistan. Använd ledningen formulär för att få mer information. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.