Keystone logo

45 Kandidat Program i Studier i juridik Straffrätt Straffrätt 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i juridik
  • Straffrätt
  • Straffrätt
Studiefält
  • Studier i juridik (45)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i juridik Straffrätt Straffrätt

Tjänar en kandidatexamen i Criminal Justice är ett utmärkt tillfälle för studenter att få en solid grund i det straffrättsliga systemet. Individer lär färdigheter som tillåter dem att ta nästa steg i karriären.

Vad är en kandidatexamen i Criminal Justice? En examen i straffrätt kombinerar traditionell studie av kriminologi och kriminellt beteende med moderna och praktiska färdigheter såsom forensics, kartläggning kriminalitet och rapportskrivning. Det utrustar eleverna med nödvändig kunskap för att lyckas, såsom förståelse säkerhet, datorrelaterade brott, ledning, institutions hälsovård och mänskliga tjänster. Studier fokusera på att utveckla färdigheter för att bli en effektiv ledare genom att fokusera på aktuella trender som påverkar det straffrättsliga området. Programdeltagarna kommer också lära sig om ungdomsrättsvården, etik, polisförfaranden, juridik, ekonomi, mångfald och politik administration.

Det finns rikligt skäl till varför individer väljer att tjäna en kandidatexamen i Criminal Justice.Exempelvis program lär en mängd olika färdigheter som är avsedda att ge användbara moderna tekniker. Eleverna kan förutse utforska processen åtal, statistisk analys, forskningsmetoder och gränssäkerheten.

Programkostnaderna varierar beroende på institutet, och graden brukar ta mellan tre till fyra år att slutföra. Individer måste noggrant undersöka skolorna för att se till att programmet passar deras mål.

Många karriärvägar finns för akademiker i detta program. De kan hamna i efterfrågan på alltmer konkurrens karriärer inom inrikes säkerhet, allmän säkerhet, korrigeringar och brottsbekämpning. Andra möjligheter inkluderar jobb i nödsituationer, enskilda ärenden, rådgivning, administration, skyddstillsyn och villkorlig frigivning. Eleverna utvecklar insikt lösa moderna straffrättsliga frågor, såsom den åldrande fången befolkningen och den dramatiska ökningen av antalet fångar, genom att fokusera på ett särskilt system för etik.

Många internationella möjligheter för programmet finnas från ett brett spektrum av universiteten. Online klasser är ett perfekt alternativ för personer som bor i avlägsna områden runt om i världen. Webbaserade alternativ tillgodose elever som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.