Keystone logo

90 Kandidat Program i Studier i ekonomi Statistik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Statistik
Studiefält
  • Studier i ekonomi (90)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Statistik

Kandidatexamen utdelas efter avslutad 120 termin poäng. Detta tar vanligtvis studenter om fyra års fokuserad studie för att slutföra. Som en del av examen, studenter deltar i allmän utbildning kurser och tillbringa resten av sin tid på klasser med särskild betydelse för de stora. Dessa grader är ofta krävs innan individer kan få tillgång till önskvärda yrken.

Vad är en kandidatexamen i statistik? Den stora kan ha en bred inriktning som innehåller principer för matematik och ett antal tekniker som används i statistiken. Grundläggande kurser kommer att fokusera på matematik, tillämpad matematik, matematisk statistik, och relaterade matematik ämnen. Andra ämnen kan omfatta finans, ekonomi, analys råvarumarknaden, industristatistik, allmän ordning statistik, och andra bygger på karriär preferenser studenten.

Det finns några viktiga fördelar som är tillgängliga för personer som tjänar denna kandidatexamen.De är ofta kunna flytta direkt in tillfredsställande karriärtjänster. Med en stark akademisk bakgrund, kan studenter upptäcker att deras arbetstillfällen är mer varierad och mer lukrativa än för jämnåriga utan samma utbildningsbakgrund.

Kostnaderna för detta program kan variera mycket från en skola till en annan och speciellt över internationella gränser. Blivande studenter bör se över sina alternativ genom att kontakta skolorna direkt.

Efter examen kan individer naturligt söka positioner som statistiker. Det finns dock ett antal möjligheter. Dessa inkluderar arbete i provtestning och produktutvärdering inom branscher som fordons-, läkemedels- och programvaruföretag. Vissa akademiker hitta jobb som arbetar i statliga positioner, miljöorganisationer, och nationellt försvar. Utbudet av möjligheter är mycket bred och ger en hel del personligt val.

Om du är intresserad av att lära mer om det här programmet och dess karriärmöjligheter, ta en titt på programlistan och medföljande bly former. För att hitta skolor lämpliga för din situation, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.