Keystone logo

101 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Sportvetenskap
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (101)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportvetenskap

De som tittar på högre utbildning borde veta om fördelarna med att tjäna en kandidatexamen. Programmen är tillgängliga inom konst och vetenskap, och när studenterna har avslutat en kandidatexamen kvalificerar de sig ofta för att börja belöna och framgångsrika karriärer i många olika yrken.

Vad är en kandidatexamen i idrottsvetenskap? Studenter som bedriver karriär inom coaching, fitness, idrott, idrottshantering, idrottsutbildning eller vetenskaplig utvärdering av sport kan vara intresserade av denna examen. Kursen är utformad för att hjälpa studenter att få en förståelse för anatomi och fysiologi, träningsprogram, biomekanik och coachningspraxis och teori. Vissa program kan tillåta studenter att välja tonvikt, såsom träningsvetenskap, sportnäring eller prestationsanalys, för att passa deras karriärmål.

De som tjänar idrottsvetenskapliga grader är förberedda med kunskaper och kunskaper som kommer att gynna deras personliga liv såväl som deras karriär. Exempel på detta är förmågan att skapa träningsplaner enligt kundens individuella behov, sportanalys, yrkesetik och socialt ansvar.

Det är viktigt för eleverna att förstå kostnaderna och kraven för de olika sportvetenskapliga programmen över hela världen. För noggrann och detaljerad information ska de komma ut till skolorna individuellt.

De yrkesmässiga möjligheterna för någon som har tjänat en kandidatexamen i idrottsvetenskap kan variera. Kandidater kan förvänta sig att kvalificera sig för positioner som idrottsutbildare, assistent eller huvudtränare, personlig tränare, välbefinnande direktör, hälsofrämjande specialist, konditionsträning, träningsforskare, idrottskompetentforskare, yrkesfysiolog, idrottsnäring och rehabiliteringsassistent. Att tjäna på denna grad kan vara ett bra sätt att börja en framgångsrik och välbetalt karriär.

Det finns många kandidatexamen i idrottsvetenskapliga utbildningar tillgängliga lokalt och internationellt. För att hitta rätt för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.