Keystone logo

39 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Sportstudier
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (39)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier

En kandidatexamen omfattar kurser i allmänna utbildningsämnen samt ett specialiserat område. Denna examen erbjuds på många universitet - både online och på campus - inom ett brett spektrum av discipliner. Kandidatexamen kan vanligtvis uppnås inom fyra eller fem år av studier.

Vad är en kandidatexamen i idrottsstudier? En kandidatexamen i idrottsstudier gör att eleverna kan utforska olika aspekter av yrkesutövning, inklusive fysiska konsekvenser, affärsansvar och ledarskap. Programmen kan omfatta ämnen som dessa i klasser som Introduktion till Kinesiologi, Lifetime Fitness, Hälsa och Idrottsvetenskap, Fysisk Utbildning i Skolor och Folkhälsovård. Många av dessa klasser kommer sannolikt att innebära fysisk aktivitet som en del av kursen.

Det finns ett antal färdigheter som eleverna kan utveckla genom att genomföra en kandidatexamen i idrottsstudier. Förutom att hona fysisk kondition kan du lära dig aspekter av företagsledning, lagledarskap och evenemangsorganisation.

Det bästa stället att få information om kostnaden för en kandidatexamen i idrottsstudier är direkt från skolans antagningskontor som du vill delta i. Kostnaden för närvaro beror på många olika faktorer.

Det finns en rad karriärmöjligheter som väntar på kandidatexamen i idrottsstudier. Du kan fortsätta arbeta med att förvalta ett idrottslag, träna idrottare, organisera sportevenemang eller undervisa i gymnasiet. Positioner som dessa är tillgängliga inom en rad sektorer, så du kommer sannolikt att ha en mångfald olika möjligheter som din examen kan kvalificera dig för. Om du vill fortsätta vidareutbildning, kan du också använda kunskapen från din examen till att bli fysioterapeut.

Det första steget mot att tjäna din kandidatexamen i idrottsstudier är att hitta skolan med det program som bäst tillgodoser dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.