Keystone logo

7 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Sportinstruktion 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Sportstudier
  • Sportinstruktion
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Sportinstruktion

Kandidatexamen ger studenterna möjlighet att fokusera på ett stort studieområde samtidigt som de får en väl avrundad allmän utbildning. Universitetsprogrammen ger också en unik miljö för att träffa nya människor samtidigt som man förbereder sig själv för att göra ett bra liv att göra något roligt.

Du kanske är nyfiken, vad är en kandidatexamen i idrottsinstruktion? Studenter börjar vanligtvis genom att studera teori genom kurser inom anatomi, kinesiologi, gymnastik och pedagogik. De levererar koncept till livet genom att delta i aktiviteter som fotboll, volleyboll, basket, simning och spår. Instruktörer hjälper eleverna att förbättra prestanda samtidigt som man gör allt för att förhindra skador. Många program ger praktik och jobbskuggning möjligheter för att underlätta övergången mellan akademiska och arbetsliv.

Studenter bygger färdigheter i undervisning och processförbättring genom ett program inom idrottsinstruktion. Undervisning och motiverande förmågor kan hjälpa eleverna i andra aspekter av livet, till exempel att förbereda dem för att uppmuntra vänner och släktingar att driva mål och hålla sig till resolutioner.

Intresserade personer bör beräkna och jämföra kostnaderna för utbildning mellan olika institutioner. Var noga med att se bortom bara kostnader, och kom ihåg att det är svårt att sätta pris på en bra utbildning.

Sysselsättningsmöjligheter är ofta överflödiga vid idrottsutbildningsanläggningar. Vissa akademiker arbetar för gymnasier och rekreationscenter. De som fyller en kandidatexamen kan välja att fokusera sina jobbsökningar i positioner relaterade till holistisk hälsa och livskvalitet. Ett annat intressant alternativ för en kandidatexamen är att arbeta som teknisk direktör inom sportsändning. Vissa alumner väljer att fortsätta sina studier för att kunna lära sig idrott i grundskolan eller gymnasieskolan.

Det finns en myriad av högskolor som erbjuder kandidatexamen i idrottsinstruktion. Vissa institutioner erbjuder extra flexibilitet genom att erbjuda kvälls- och online-kurser. Valet av var du ska studera är upp till dig. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.