Keystone logo

70 Kandidat Program i Designstudier Mediedesign Speldesign 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Designstudier
  • Mediedesign
  • Speldesign
Studiefält
  • Designstudier (70)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Designstudier Mediedesign Speldesign

Många studenter som väljer att bedriva en kandidatexamen i speldesign inleda kurser med fokus på tekniker för att ta ett spel från idé till färdigställande. Innehar en examen i detta område ger en konkurrensfördel i denna extremt krävande område.

Vad är en kandidatexamen i speldesign? Det är ett program som utrustar eleverna med nödvändig kunskap, exempelvis produktionsteknik. Deltagarna kommer också lära dig om de grundläggande byggstenarna i speldesign och de verktyg som används för att översätta idéer till skärmen. Dessa metoder kan omfatta globala teman som påverkar alla delar av samhället för att driva innovation och förändring i berättelsen utveckling, gameplay, och produktionsbehov elektronikindustrin. Studenter väljer alternativ från en omfattande samling av processer som tar estetik och nedsänkning, designverktyg, prototyper, sociala konsekvenser, användbarhet, testning, och spela balansering.

Det finns många anledningar till varför en elev kan välja att bedriva en kandidatexamen i speldesign. Kurser lär en mängd olika begrepp, däribland kulturella och samhälleliga effekter av elektroniska spel, genom att utvärdera sociologiska, psykologiska och antropologiska effekter av speldesign. Eleverna kan välja att ta mjukvaruutveckling, dator plattformen teknik, objektorienterad analys och design, samt nätverks- och telekommunikationshanteringsklasser.

Kostnaderna varierar beroende på skola. Programmet pågår mellan tre och fyra år. Det är viktigt att du forskning grundligt valfritt program för att kontrollera att det passar med dina mål.

Akademiker är i hög efterfrågan för ett antal allt mer konkurrenskraftiga positioner, såsom specialiserade programmerare, bly och innehålls designers, spelmekanik designers, artificiell intelligens programmerare, nätverksprogrammerare, och grafikprogrammerare.Studenterna kommer att utveckla en stark kreativ, teknisk och analytisk grund genom att interagera med kamrater, lärare och branschfolk genom intensiva upplevelser lärande.

Alternativ finns på en mängd internationella universitet. Online program är ett idealiskt val för de individer som bor i avlägsna områden i världen med begränsad tillgång till en anläggning. Webbaserade alternativ tillgodose dem som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.