Keystone logo

44 Kandidat Program i Pedagogik Specialundervisning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Pedagogik
 • Specialundervisning
Studiefält
 • Pedagogik (44)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Pedagogik Specialundervisning

  En kandidatexamen i specialpedagogik förbereder lärarna att öva inkluderande undervisning för personer med funktionshinder. Deltagare i utbildningsprogrammet lär undervisningsmetoder för att utbilda och utveckla elever med fysiska och inlärningssvårigheter som kräver specialiserad stöd för att få en utbildning.

  Vad är en kandidatexamen i specialpedagogik? Denna grundexamen ger studenterna ett ramverk av empowerment, opinionsbildning, beteende och utbildningsmetoder för att undervisa och stödja individer med funktionshinder. Specialundervisning kurser täcker omfattande kompetens och förståelse som behövs för att arbeta med elever med särskilda behov i en inställning klassrummet eller socialtjänsten. Deltagarna studerar de fysiska och psykiska funktionshinder som kräver särskild utbildning och deras inflytande på lärande och utveckling. De lämnar programmet kan framgångsrikt arbetat med och utbilda människor med olika behov.Eleverna kan välja att koncentrera sina kurser på sina intresseområden, såsom bedömningsmetoder eller funktionshinder specialisering, för att skräddarsy sina karriärvägar efter examen.

  Studenter dra nytta av specialundervisning programmets grunden för specialhandledare i kombination med möjligheten att fokusera på ett område av intresse. Akademiker är förberedda för en karriär inom inkluderande undervisning med en förståelse för elever med särskilda behov, ett kamratstöd nätverk på plats och kompetens att fylla en viktig roll i skolsystemet och samhället.

  Särskilda utbildningsprogram examens brukar ta fyra år att slutföra. Studie varierar mellan institutioner. Blivande studenter bör höra med varje institution för att få en tydlig vision av kostnaden i tid och undervisning som krävs för att slutföra programmet.

  Speciella Utbildade är förberedda för en karriär undervisning och stödjande elever med ett varierat utbud av utbildningsbehov.Program akademiker kan spendera en karriär utbilda och utveckla barn i ett klassrum, eller de kan välja att arbeta i andra kapaciteter. En särskild examen kvalificerar akademiker att arbeta i bedömning och opinionsbildning i skolmiljö eller i samhället.

  Individer som är intresserade av en karriär inom specialpedagogik kan hitta rätt institution att utöva sin examen genom att söka vår omfattande databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.