Keystone logo

52 Kandidat Program i Språk Spanska 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Språk
 • Spanska
Studiefält
 • Språk (52)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Språk Spanska

  En kandidatexamen är en fyraårig examen, vanligtvis det första som tas av studenter när börjar sin gymnasieutbildning spår. Det kan följas av en magisterexamen eller doktorsexamen, men det är inte nödvändigt eller universell. Kurser kombinerar oftast klassrumsarbete som styrs av en lärare samt självstudier och forskning. På en del skolor, krävs en uppsats eller annat projekt innan examen till studenter.

  &nbsp

  Vad är en kandidatexamen i spanska? Studenter tjänar denna grad bli skicklig på det spanska språket, men de ofta lär sig också en hel del om spansk historia, kultur, litteratur eller en kombination av ovanstående. I de flesta kurser, sträcker kulturell utbildning till alla delar av den spansktalande världen, såsom Latinamerika och Karibien. I de flesta program, förväntas eleverna behärska alla grundläggande färdigheter i det spanska språket: tala, läsa, skriva och lyssna.

  &nbsp

  Studenter få en kandidatexamen i spanska har fördelen av att bli skicklig i ett språk med ett antal riktiga program. Det ger också eleverna inblick i den rika kulturen i den spansktalande världen, förmedla bättre förståelse för internationell politik i allmänhet.

  &nbsp

  Kostnaden för en kandidatexamen i spansk beror på vilken skola du väljer att studera vid. I allmänhet tar examen fyra år för att få så totala kostnaderna bör beräknas utifrån denna tidslinje.

  &nbsp

  Jobb finns för akademiker med en kandidatexamen i spanska inkluderar undervisning, översättning och tolkning. Akademiker med en kandidatexamen i allmänhet kan undervisa på grund- och gymnasienivån. Översättare och tolkar ofta börjar som oberoende entreprenörer eller frilansare, men med erfarenhet eller vidareutbildning kan arbeta sig in i en offentlig eller privat sektor jobb i näringslivet, konst eller vetenskap.

  &nbsp

  Studera på nätet är ett bra sätt att tjäna en kandidatexamen i spanska på dina egna villkor och tidsplan. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.