Keystone logo

10 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Sociala medier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Sociala medier
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Media Sociala medier

Studenter som bedriver en kandidatexamen får kunskaper i ett specifikt studieområde för att förbereda dem för en karriär. Många program kombinerar allmänna utbildningskurser med ämnesrelaterade klasser för en mer rundad utbildning.

Studenter som är intresserade av kommunikation och digital ålder kanske undrar, vad är en kandidatexamen i sociala medier? Programmet är utformat för att lära eleverna hur man engagerar konsumenter och ökar intäkterna genom att utnyttja sociala medier. Programmen kommer att variera, men studenterna kan lära sig att sprida varumärkesmeddelanden genom att rikta in sig på internetgemenskaper och engagera dem i varumärkets historia. Kurser kan omfatta strategisk kommunikation, innehållsskapande, multimedia plattformsstilar, sociala medier verktyg, marknadsföring, utveckling av statistik, konsumentbeteende och inkomstutveckling.

Området med sociala medier fortsätter att växa i popularitet. Studerande som tjänar denna examen genom att de kan få starka kommunikationsförmåga. De utvecklar också organisatoriska förmågor och analytiska färdigheter som är till hjälp i någon yrkesverksamhet.

Eftersom en kandidatexamen normalt tar fyra år att slutföra, krävs det ett finansiellt engagemang. Undervisningen kan dock variera ganska, beroende på platsen för skolan, specifika läroplaner och uppehållstillstånd. Eleverna ska undersöka ett antal universitet och kontakta dem för att ta reda på de totala avgifterna.

Karriär inom sociala medier finns i nästan alla branscher, och de färdigheter som utexamineras utvecklas är i hög efterfrågan. Det finns ett antal arbetsgivare och jobb som de kanske kan välja mellan. Professionella titlar i denna bransch inkluderar social media marknadsföringskoordinator eller chef, SEO strateg, internet blogger, internet marknadschef, content marketing manager, social media strateg, PR-chef, copywriter och online community manager.

Ett socialt medieprogram kan erbjudas på lokala eller internationella högskolor eller universitet. Det finns också online-program tillgängliga. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.