Keystone logo

16 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Social rättvisa 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
  • Social rättvisa
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete Social rättvisa

Kandidatexamen tilldelas studenter efter fyra års studier vid en institution för högre utbildning. Studenterna kan bedriva en kandidatexamen eller en kandidatexamen. Båda graderna har samma förtjänst.

Vad är en kandidatexamen i social rättvisa? Det är ett djupt tvärvetenskapligt studieområde som ger studenterna möjlighet att utforska teman som historia, ekonomi, sociologi och statsvetenskap. Genom studier av dessa olika men ändå inbördes sammanhängande kurser kan studenter komma ut från programmet med en gedigen förståelse för vår komplexa moderna värld och en grund för att driva sociala förändringar.

Social rättvisa majors kan få de verktyg de behöver för att bli ledare i en turbulent värld. De utvecklar vanligtvis praktiska färdigheter som hur man bedriver forskning och analyserar komplexa data. Studenter kan också bygga mjuka färdigheter som kommunikation, vilket ger dem bättre förmåga att interagera med andra på jobbet och i vardagen.

Kostnaden för högre utbildning är viktigt att överväga när du bestämmer rätt skola för dig. Med ökad konkurrens erbjuder fler och fler skolor sociala rättvisa grader. Undervisningen varierar beroende på institution och plats.

Förutom att ta hänsyn till kostnaden är många elever oroliga över vilken typ av karriär de kan förvänta sig vid examen. Medan ingen högskoleutbildning eller universitetsutbildning någonsin kan garantera en specifik karriär, är det inte ovanligt för social rättvisa majors att bedriva effektiva karriärer. En kandidatexamen i social rättvisa ger grunden för strävan efter högre grad. Många sociala rättvisa majorer fortsätter att bli lärare, advokater, valda tjänstemän eller chefer för ideella organisationer.

Studenter intresserade av att bedriva kandidatexamen i social rättvisa kan välja att slutföra sin examen online eller på examensbevisande institutioner över hela världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.