Keystone logo

24 Kandidat Program i Mode Accessoardesign Smyckesdesign 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Mode
  • Accessoardesign
  • Smyckesdesign
Studiefält
  • Mode (24)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Mode Accessoardesign Smyckesdesign

Genom att erhålla en kandidatexamen kan man öppna nya dörrar på önskad karriärväg. Att få en kandidatexamen i något ämne är i allmänhet uppnådd i tre till fem års heltidsstudie.

Vad är en Bachelor i Smycken Design? Som namnet antyder kan innehavare av en examen i smyckedesign lära sig att designa smycken som halsband och ringar. Utöver att utforma kan eleverna också lära sig att skapa, identifiera, visa och sälja dessa produkter. Tillsammans med denna praktiska utbildning lär eleverna i allmänhet också viktig bakgrundsinformation, inklusive konsthistoria, tillverkning och merchandising. Det här studiet är särskilt attraktivt för individer som vill bedriva en karriärväg där de kan utnyttja sin unika kreativitet och talang.

Med en kandidatexamen i smycken design kan man förvänta sig att lära sig att utforma alla typer av smycken samt identifiera bitar. Dessutom kan eleverna förbättra sin kreativitet, lära sig att titta på sina mönster ur ett nytt perspektiv och skapa originalarbete.

Kostnaden för en kandidatexamen i smyckedesign är beroende av den skola man väljer. En privat institution kommer sannolikt att kosta mer än en offentlig institution, till exempel. Dessutom varierar program- och undervisningskostnaderna från land till land.

Att bli en smycken designer är en av de främsta karriärvägarna som valts av innehavare av en kandidatexamen i smyckedesign. Designers är fria att skapa alla sorters olika smycken och har ibland möjlighet att skapa utsmyckade, fina design för avancerade evenemang som förlovningar och den röda mattan. Smycken designers kan välja att arbeta för stora företag eller privata kunder, eller ens starta egna linjer. En annan möjlig karriärmöjlighet är en smyckenreparatör. Även high-end smycken böjer sig ibland och pausar. Smycken reparatörer gör utbyten av delar som klammer och förlorade pärlor förutom att ändra storlek på klockor och ringar.

Kurser i smycken design kan erbjudas lokalt, internationellt eller online från bekvämligheten av ditt eget hem. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.