Keystone logo

16 Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst Skulptur 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Kreativ konst
  • Skulptur
Studiefält
  • Konststudier (16)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Kreativ konst Skulptur

En ungkarl 's examen är en grundexamen att eleverna tjänar efter det framgångsrika slutförandet av en tre- till femårs högskola eller universitet program. Efter examen, studenter är redo att börja karriär inom deras fokus, eller för att söka högre utbildning i forskarutbildningen.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Skulptur? Detta program fokuserar specialiserat på att förbereda eleverna för att vara framgångsrika artister, speciellt som skulptörer. De flesta program kräver studenterna att ta klasser som utsätter dem för de vanligaste skulptur medier, inklusive metall och trä. Studenter ofta också få en chans att prova sina händer på casting skulptur. Som ett resultat, är läroplanen tillräckligt bred för att se till att eleverna får teknisk skicklighet inom ett antal områden samtidigt som de kan fokusera på ett visst medium.

&nbsp

Denna examen är särskilt fördelaktigt eftersom det förbättrar studenter "kreativitet och teknisk konstnärlig förmåga.Dessa är viktiga komponenter att konstnärer måste föra till någon konstform för att bli framgångsrik.

&nbsp

Dessa program tenderar att variera i kostnad från skola till skola, till stor del baserad på skol 's storlek och läge. Mer specifik information om kurs- och registreringsavgifter är tillgänglig via varje program 's antagningsenheten.

&nbsp

En kandidatexamen i Skulptur är en ganska mångsidig examen. Akademiker i dessa program har alla de verktyg som de behöver för att göra karriär som professionella skulptörer. Dock kan dessa samma färdigheter tillämpas på en mängd andra sätt, bland annat modellbygge för arkitektur och inredning. Varje år ett antal utexaminerade går också på att fylla skorna av sina lärare och professorer, bygga karriärer som skulptur instruktörer.

&nbsp

Skulptur är ett mycket givande väg studier, och många studenter funderar på att anmäla dig till program över hela världen varje dag.Om du är intresserad av att hitta ett program, det dags att börja söka nu. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.