Keystone logo

14 Kandidat Program i Studier i management Sjöfartsledning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Sjöfartsledning
Studiefält
 • Studier i management (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Sjöfartsledning

  En kandidatexamen erbjuds studenter som börjar sin högre utbildning. Om de flesta studenter tar mellan tre och fem år för att slutföra, kan kursen omfatta ett brett utbud av ämnen och omfatta praktikplatser eller praktik.

  Vad är en kandidatexamen i maritim ledning? Sjöfartsverksamhet är ett komplext ämne som involverar relationer mellan stora företag och olika nationer. Många varor som är väsentliga för det dagliga livet och välfärden för människor över hela världen transporteras åtminstone delvis via havet. Kurser i en Bachelor i Maritime Management kurs kan utforska ämnen som aktuella händelser inom sjöfarten tillsammans med finansiering och juridiska aspekter av sjöfarten. Programmen erbjuder olika alternativ för interaktion med etablerade företag eller handel, och vissa skolor erbjuder också rese möjligheter för studenter.

  Gradprogram i detta ämne ger vanligtvis studenterna de verktyg som behövs för att utforska ämnen i maritima affärer.Detta kan göra dem bättre entreprenörer och förbereda dem för avancerade företagsgrader.

  Liksom många grader som är relaterade till affärer, kan få en kandidatexamen i sjöfartsadministrationen komma till ett högre pris än att uppnå legitimationsuppgifter inom andra områden. På grund av skillnader mellan institutioner och länder kommer det i allmänhet att vara det enda sättet att bekräfta kostnaden för ett av dessa program.

  En examen är ett viktigt steg mot många karriärer som fokuserar på frakt och hamnar. En student med entreprenörsanda, erfarenhet och högskoleuppgifter kan fungera som en konsult som rådgivar handlare och skeppsägare på fina punkter för fraktpraxis eller logistik. Många typer av positioner som försäljningskontochef eller junior logistikanalytiker blir mer tillgängliga efter att ha fått en maritim ledarskapsgrad. Organisationer som anställer individer med dessa grader varierar från små företag till nationella regeringar.

  Att välja mellan stora skolor kan vara svårt, så det första steget är ofta att hitta en bra översikt över dina alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.