Keystone logo

1016 Kandidat Program i Scenkonst 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
Studiefält
  • Scenkonst (1016)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst

Student som avser Shakespeare eller har ett brinnande intresse för att sjunga, spela instrument, eller dans kan dra nytta av en kandidatexamen i Performing Arts. En övergripande utredning av alla tre områden av scenkonst förbereder eleverna för karriärer inom konst och underhållning samt en högre utbildning.

Vad är en kandidatexamen i Performing Arts? Denna grad ingår ofta en allmän studier som spänner över en kombination av dans, musik och drama. Även om det är möjligt för studenter att välja ett område att fokusera på, är en kandidatexamen i Scenkonst ett allmänt program examen som omfattar verk från alla scenkonst områden. Målet är oftast att få en övergripande förståelse av varje område för att bättre förbereda studenterna för en karriär. Som en del av ansökningsprocessen, kan eleverna tvingas att utföra i ett eller alla tre områden framför fakulteten.

Denna typ av examen tillåter eleverna att göra karriär som de brinner för och lära andra.Med en examen i handen, kan eleverna prova för positioner och karriärer i olika delar av underhållningsbranschen eller söka en högre grad att bli lärare eller professorer i sin konst att välja.

Kostnaden för en kandidatexamen i scenkonst varierar beroende på skola och konst studerade. I många fall kan eleverna behöva överväga att avsätta extra medel för privata träningar, särskilt för dem som vill studera musik. Du måste noga granska de program som du funderar att dechiffrera den slutliga kostnaden.

Det finns många olika yrken som eleverna kan bedriva efter att ha avslutat en scenkonst examen. Sådana karriärer kan inkludera agerar i film, tv eller teater, dans koreografi och prestanda, styra för film eller teater, musik sammansättning och resultat, talent management och affärsarbete i underhållningsbranschen.

Många olika universitet runt om i världen erbjuder grader i scenkonsten.Medan vissa kurser kan tas på nätet, är det rimligt att förvänta sig att en del universitets närvaro kan krävas för praxis och prestationer. Som en del av ansökningsprocessen kan du även tvingas att utföra personligen framför fakulteten vid skolan som du väljer. För att komma igång på att hitta rätt kurs för dig, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.