Keystone logo

60 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Sociologi Samhällsvetenskapliga studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Sociologi
  • Samhällsvetenskapliga studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (60)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Sociologi Samhällsvetenskapliga studier

De flesta tycker att postsekundär utbildning är en väsentlig del av den moderna inlärningsvägen. En kandidatexamen ger en bra grund för en välbetalt och tillfredsställande karriär. När eleverna ägnar sig åt att studera, tar de flesta program bara fyra år att slutföra.

Kanske vill du veta, vad är en kandidatexamen i samhällsvetenskapliga studier? Studenter som skriver in ett sådant program studerar civilisations historia och moderna sammanhang. De försöker förstå mänskligt beteende, som orsakerna till att vissa produkter säljer bra med vissa människor medan andra inte gör det. Deras studier berör ofta religiösa och politiska åsikter och effekterna av dem på andra. De flesta elever analyserar tidigare och nuvarande konflikter för att identifiera orsakerna till problem och utveckla lösningar.

Studenter som studerar sociologi förstår ofta att frågor är mer nyanserade än de ursprungligen tycktes vara. Å andra sidan inser många att enkla förbättringar i det befintliga samhället kan få stora, bestående effekter. Kandidater kan se världen i ett nytt ljus, liksom bli bättre tänkare och mer rimliga individer.

De flesta universitet tillhandahåller prissättning information till potentiella studenter online. Arbetsstudier finns på vissa högskolor för att hjälpa studenter att täcka utgifter.

Många kandidater kvalificerar sig för anställning i prestigefyllda ideella organisationer som gör humanitärt arbete. Andra arbetar i tankar, universitetsforskningsavdelningar och statskontor. Möjligheter inom den privata sektorn inkluderar import och export företag, programhantering och marknadsföring. Undervisningen är öppen för kandidater som har kraven i det område de vill arbeta. Många bygger ytterligare kunskaper och referenser genom att främja sin utbildning genom att skriva in en masters- eller doktorandprogram.

Distansprogram har ökat de senaste åren. Du kan kanske hitta så många institut som erbjuder helt ackrediterade kandidatexamen online som de som tillhandahåller traditionell utbildning på campus. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.