Keystone logo

41 Kandidat Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Yrkesstudier
 • Samhällsvetenskap
Studiefält
 • Yrkesstudier (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Yrkesstudier Samhällsvetenskap

  En kandidatexamen är en av världens mest populära val för forskarstudier, och en fantastiskt alternativ är en professionell kandidatexamen. Dessa program tenderar att fokusera på tillämpningar och utbildning karriär, ger studenterna med ökade möjligheter till sysselsättning när de tar ut examen.

  Ett stort område du kan bedriva en professionell kandidatexamen i är samhällsvetenskap. Men vad är en professionell kandidatexamen i samhällsvetenskap? Denna examen är utformad för att hjälpa eleverna lära sig om individers beteende och samhällen, samt hur man gör förbättringar av världen. Kurser kan omfatta ämnen som ekonomi, statsvetenskap, psykologi, social rättvisa, socialpolitik, främmande språk, filosofi, kommunikation, och även barns utveckling.

  Studenter med en kandidatexamen i samhällsvetenskaplig kommer att finna att de har en ökad fördel i en konkurrensutsatt global arbetsmarknad.Andra fördelar är en bred kunskapsbas som lätt kan appliceras under en karriär, samt förbättrad kommunikation, problemlösning och kritiskt tänkande.

  Kostnaden för att ta en examen i samhällsvetenskap kan variera kraftigt, eftersom det beror på en mängd faktorer som sträcker sig från strukturen av ett program för de val av en enskild elev. Det är mycket viktigt för dem som är intresserade av att noggrant undersöka vilken skola de vill delta, i syfte att avgöra om det kommer att vara en god finansiell passform för dem.

  Det finns många olika yrken som kan eftersträvas med en av dessa examina, däribland socialarbetare eller lärare. Studenter kan få karriärer inom sjukvård, utbildning, regeringen, rättssystemet, ideella organisationer, eller till och med privata företag. De kan välja att fokusera på vissa områden, till exempel socialt arbete med äldre eller med problemungdomar.

  Om du är intresserad av att driva en professionell kandidatexamen i samhällsvetenskap, då kan du börja leta efter rätt program idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.