Keystone logo

4 Kandidat Program i Arkitekturstudier Samhällsplanering 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Arkitekturstudier
 • Samhällsplanering
Studiefält
 • Arkitekturstudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Arkitekturstudier Samhällsplanering

  En kandidatexamen är ofta den första akademiska utmärkelsen på akademisk nivå fördjupad av en forskare. Varje program kan ha olika förutsättningar, men de flesta behöver helt enkelt ett högskoleexamen. Heltidsstudenter kanske kan slutföra detta program om fyra år.

  Vad är en kandidatexamen i regional planering? Det är ett grundutbildningsprogram som är utformat för att titta på de grundläggande teorierna och begreppen markplanering och utveckling. Studenter kan lära sig att tolka landskap och observera miljöer. Varje universitet kan erbjuda lite olika program. De kurser som krävs kan emellertid likna regionala och statliga planering, samhällsekonomi och ekonomisk utveckling, social förändring i utvecklingsländer, landsbygd, stads- och regionalekonomi samt världsstäder och globalisering.

  Någon i det här programmet kan lära sig att hantera fysiska förändringar i en region genom teknik, inklusive grafiska informationssystem, statistisk analys och 3D-designmodelleringsverktyg. Studenterna kan också förbättra sin organisations- och kommunikationsförmåga, vilket kan hjälpa till att förbereda dem för att arbeta med andra i branschen.

  Sökande vill ofta veta kostnaden för en kandidatexamen; Det finns dock ingen fastställd kostnad. Det innebär att människor behöver kontakta skolan de vill delta i för att få en exakt uppskattning av undervisningen.

  En kandidatexamen i regionalplanering kan förbereda forskare för olika karriärer i ideella organisationer eller stadsplaneringskontor. Vissa studenter kan till och med använda sina överförbara färdigheter för att få jobb som inte är relaterade till regional planering. Exempel på karriär relaterade till graden är regionala planerare, samhällsplanerare, arkitektkonsulter och presentadministratörer. Personer med denna utbildning har också möjlighet att vidareutveckla sin förståelse för regional planering genom en magisterexamen.

  Denna typ av kandidatexamen kan vara tillgänglig på universiteten runt om i världen. Även om det inte finns några skolor i närheten av en person, kan han eller hon kunna ta kurserna online. Vill du veta mer? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.