Keystone logo

19 Kandidat Program i Scenkonst Musik Sång 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Musik
  • Sång
Studiefält
  • Scenkonst (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Musik Sång

En kandidatexamen ger vanligtvis studenter möjlighet att koncentrera sig på ett intresseområde och studera det i djupet. Vanligtvis finns det också några krav på allmänna studier. Högskoleexamen kan vara det första steget i ett långt studieprogram som kulminerar i doktorsexamen.

Intresserade elever kan fråga, "Vad är en kandidatexamen i vokalljud?" Denna grad ger vanligtvis intensiv, koncentrerad studie av röst- och korrekt vokalproduktionsteknik. Förutom att lära sig att sjunga bra, kräver de flesta program också kurser i musikteori, musikhistoria, främmande språk, grundläggande pianokunskaper och ensembleprestanda. Det finns vanligtvis också uppträdande möjligheter i operor, musikaler och konserter.

En Bachelor i Vocal Music kan lära sig många viktiga färdigheter, som disciplin och en bra arbetsetik, som är värdefulla i många yrken. Studenter får vanligtvis också en grundlig teknisk förståelse för hur musik sätts ihop.

Kostnaden för en kandidatexamen i vokalmusik kommer att bero på hur länge studien går och vilken institution som beviljar examen. Noggrann övervägning är nödvändig för att välja ett lämpligt program.

En student med en bachelor i vokalljud har några möjliga karriärvägar. En självklart är att bli en utövande på teaterstadiet, i konserter, i ett band eller i klassiska arenor, som opera. Många elever blir lärare i offentliga eller privata inställningar. En annan möjlighet som är öppen för en kandidatexamen i vokalstudenten är att bli konstnärschef eller representant och hjälpa andra artister att bygga sin karriär. Utövande organisationer hyr också ibland konstnärscheman för att hjälpa konstnärsrosterna att behållas.

Att bedriva en bachelor i vokalljud är ett spännande alternativ för dem som älskar att sjunga. Det finns många institutioner världen över redo och väntar på att ge denna examen. För att börja idag, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.