Keystone logo

9 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Journalistik Sändningsjournalistik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Journalistik
  • Sändningsjournalistik
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (9)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Journalistik Sändningsjournalistik

En kandidatexamen markerar slutet på en studerandes grundutbildning och ger en portal för att göra kurser på många universitet tillsammans med de grundläggande förutsättningarna för att utföra på ett visst område. Studenter som bedriver denna examen brukar ta ett antal kärnkurser och huvudspecifika klasser för att få en välutbildad utbildning.

Vad är en Bachelor i Broadcast Journalism? Detta examen fokuserar kraftigt på kommunikation och modern sändningsteknik, vilket ger eleverna tillgång till den kunskap som de behöver för att lyckas med ett antal relaterade karriärer. Studiernas studier kommer sannolikt att vara starkt involverade i att förbättra rapportering, skrivning, talleverans, produktion, grafisk redigering, kamerafunktion, storyboarding och story pitching. Kurser som bygger dessa färdigheter kan tillåta studenter att behärska skapandet av tidningar, tidningar, radioprogram, filmtrailers och många andra typer av utbredda media.

En av de bästa färdigheterna studenter kan förväntas behärska under strävan efter denna grad är verbal kommunikation. Detta, tillsammans med ökad organisation och bättre grepp om modern datorteknik, är lika användbar både hemma och på arbetsplatsen.

Olika institutioner och värdländer kommer att erbjuda varierande studieavgifter för nödvändiga kurser för denna examen, så spikning ner en exakt kostnad är svårt. Det är alltid rekommenderat att eleverna gör egen forskning om kostnader innan de förbinder sig till en viss skola eller examen.

Några jobb som utexamineras av detta program kan stöta på när de går in i arbetskraften, inklusive medieplanerare, fotograf / filmograf, visuell effektkoordinator, radiokännare, manusförfattare, nyhetsankare, mediekritiker, redaktör, nyhetsreporter och innehållsförfattare. Många av dessa positioner placerar kandidater i allmänhetens ögon där deras omfattande utbildning i verbal och skriftlig kommunikation sannolikt kommer att spelas in. Andra potentiella karriärer kan omfatta dokumentärproducent, videoredaktör, ljudingenjör, filmregissör och belysnings specialist.

Online kurser är möjliga för studenter med fullständiga scheman, medan traditionella klasser finns tillgängliga både på lokal och internationell nivå. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.