Keystone logo

14 Kandidat Program i Teknologistudier Säkerhet 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Teknologistudier
 • Säkerhet
Studiefält
 • Teknologistudier (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Teknologistudier Säkerhet

  Att ha en kandidatexamen innebär att du har genomfört kursen både i en allmän utbildning och ett specialiserat intresseområde. Denna prestation kan kvalificera dig för en rad olika jobb, eller om du vill fortsätta att utbilda, kan det ge dig möjlighet att tjäna en avancerad nivå.

  Vad är en kandidatexamen i säkerhet? En kandidatexamen i säkerhet är sannolikt den rätta graden för någon som är intresserad av internationell säkerhet, säkerhetshantering eller företagsäkerhet. Det finns många olika typer av säkerhet, och som sådan kan kursen i graden variera. Några av de klasser eleverna kan förvänta sig att ta med teorier om säkerhetsapplikation, samtida problem i säkerhet, programmering för effektiv säkerhet och informationssäkerhet.

  Att bli bekant med dessa aspekter av säkerhet kommer sannolikt att ge en rad fördelar. Medvetenhet om potentiella hot, kunskap om hur man hanterar kriser och förmågan att behålla en säker miljö är alla färdigheter som är viktiga både inom och utom säkerhetssektorn.

  Om du undrar hur mycket det kostar för att tjäna en bachelor i säkerhet, är det bästa sättet att få information att komma i kontakt med den skola du vill anmäla dig till och fråga om undervisning och avgifter med antagningskontoret.

  Det kan finnas en generös mängd jobb som du har möjlighet att bedriva efter att ha tjänat en kandidatexamen i säkerhet. En sådan grad kan göra det möjligt för dig att fungera som säkerhetschef i ett antal sektorer, till exempel. Du kan också fungera som säkerhetskonsult för företag och organisationer som vill ha ett självständigt perspektiv på deras säkerhetsbehov. Om du är intresserad av brottsbekämpning kan dina nya yrkeskunskaper förbereda dig för arbete i denna position också.

  Alla som är allvarligt intresserade av att tjäna en kandidatexamen i säkerhet ska forskar skolor som erbjuder programmet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.