Keystone logo

44 Kandidat Program i Konststudier Konst Ritning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Konst
  • Ritning
Studiefält
  • Konststudier (44)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Konst Ritning

Tjänar en Bachelor i teckning är ett utmärkt tillfälle för personer som vill bedriva kreativ praxis, med stöd av en specialiserad kunskapsbank inom samtida och historiska konst och kultur. Studenter erhåller en examen i ritning kan bli proffs i tv, teater, förlagsverksamhet och videoindustrin, eller göra karriär som konst administratörer eller som art directors på museer och gallerier.

Vad är en kandidatexamen i ritning? Det är en metod för att utrusta eleverna med grundläggande kunskaper som krävs för att lyckas, såsom motivation, disciplin, och engagemang för den teoretiska praktiken. Den smälter studier från olika discipliner, såsom arkitektur, design och historia, för att komplettera studentens specialisering. Programdeltagarna kommer också lära sig om en rad konsthantverk, bildkonst och kulturella fältstudier.

Det finns rikligt skäl till varför individer väljer att få en kandidatexamen i ritning.Till exempel, programmet lär en mängd olika färdigheter, såsom tekniska, teoretiska och konceptuella tekniker och metoder. Eleverna kan räkna med att utforska bildkonst, kultur, design, konsthistoria, samtida konst, teckning, måleri, fotografi, och experimentella medier.

Programkostnader varierar beroende på institution. Programmet läroplanen varar mellan ett och tre år. Individer måste noggrant undersöka skolor innan begå att se till att det program som erbjuds passar deras mål.

Personer som deltar i programmet befinner sig ofta i efterfrågan på alltmer konkurrens karriärer såsom fotografer, konstlärare, glas och smycken designers, målare, konst granskare, historiker, grafiker och skulptörer. Eleverna utvecklar stor insikt i vad som krävs för att bli en professionell konstnär genom att fokusera på en fördjupad kunskap och förståelse för teckning.

Många internationella möjligheter för programmet finnas från ett brett spektrum av universiteten. Online klasser är ett perfekt alternativ för personer som bor i avlägsna områden runt om i världen. Webbaserade alternativ tillgodose elever som behöver ett flexibelt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.