Keystone logo

20 Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Riskhantering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Riskhantering
Studiefält
  • Studier i ekonomi (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Finans Riskhantering

Oavsett vad du gör i livet, det finns en viss grad av risk. Att kunna bedöma dessa risker är en viktig del av att göra kloka ekonomiska och affärsbeslut. Tjänar en Bachelor i Risk Management är ett bra sätt att göra dig själv en önskvärd tillägg till företag och finansiella institutioner världen över.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Risk Management? Denna typ av utbildningsprogram fokuserar oftast på att hantera risker förknippade med företag och finansiella institutioner. Kurser fokuserar ofta på sådana ämnen som skadeförebyggande, företagsstatistik, affärsmetoder, revision och mer. Längden på studien varierar, men många utbildningsprogram tar fyra till fem år att slutföra. Detta är ett bra program val för organiserade studenter som tycker siffror och uppgifter. Många klasser är också tillgängliga online, vilket är ett bra alternativ för distansstuderande.

&nbsp

Det faktum att många klasser för att tjäna en kandidatexamen i riskhantering finns tillgängliga på nätet gör detta program tilltalande för studenter över hela världen. Det är också ett bra sätt att landa internationella jobb, och vissa program kan du specialisera ditt program fokus.

&nbsp

Hur mycket får det kosta att tjäna en kandidatexamen i Risk Management beror på var du väljer att studera och hur lång tid det tar att tjäna graden. För att fullt ut förstå vad för slags kostnader involverade med dina studier, noggrant undersöka programmet från skolan som du väljer.

&nbsp

För det mesta, akademiker som tjänar en kandidatexamen i riskhantering är kvalificerade att arbeta inom försäkrings- och finanssektorerna. Karriärmöjligheter inkluderar försäkringsagent, garant, skadereglerare, ekonomichef och aktuarie. Tjänar en avancerad examen i detta område kan hjälpa akademiker att förbli konkurrenskraftiga för ännu bättre karriärmöjligheter.

&nbsp

Det är möjligt att ansöka till de flesta riskhanteringsprogram genom att fylla i online-applikationer från den institution som tillhandahåller programmet. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.