Keystone logo

12 Kandidat Program i Studier i ekonomi Revision 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i ekonomi
 • Revision
Studiefält
 • Studier i ekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i ekonomi Revision

  Tjänar en grundexamen är ofta det första steget mot att komma igång i en yrkeskarriär. Studenter kan bedriva en kandidatexamen som ett slut på sig själv, eller så kan de använda den som det första nödvändiga steget att få nivå grader högre.

  Vad är en kandidatexamen i auditering? En kandidatexamen i revision förbereder eleverna för karriärer som innebär genomför både interna och externa revisioner, som är strukturerade, intensiva undersökningar, för företag och organisationer. Studenter i detta program lär vanligtvis om de lagar som styr dokumentation och prestanda reglering. De studerar ofta beskattning, informationssystem, redovisning, statliga system, finansiell rapportering och både externa och interna revisionsprinciper. Studenter i detta program kan även vända sig till tekniskt drivna tekniker inom kriminaltekniska redovisning och rätts revision.

  Kandidatexamen i revisions förbereder eleverna för arbete inom redovisnings- och revisionsområdena, förutspådde att vara några av de mest lukrativa och efterfrågade områden i framtiden. En solid grund i dessa yrken, såsom den som tillhandahålls av denna grad, kan förbereda studenterna för framtida karriärmöjligheter.

  Ekonomin arbetar med att tjäna en grundexamen kommer att variera beroende på institution, och graden brukar ta från tre till sex år att tjäna. Blivande studenter bör forskarskolor ordentligt och nå ut till antagning kontor för upp-to-date finansiell information.

  Individer som tjänar en kandidatexamen i revisions ofta väl förberedda för att arbeta inom redovisning eller revision. Dessutom medan specialiserade certifieringar inte nödvändigtvis av arbetsgivare, frivillig certifiering är i allmänhet positivt ses.Certifieringar delas ut av Institutet för internrevisorer (IIA) och betecknas i dessa områden: Certifierad internrevisorer, Certified Financial Services Revisorer och Certified Statliga Revisions Professionals. För att tjäna dessa certifieringar, måste individer har först tjänat en kandidatexamen och arbetade i den specialiserade området. De som vill tjäna certifiering måste också klara ett prov för att bli en revision specialist.

  Ett stort antal universitet erbjuder internationella alternativ för att tjäna denna grad, och online klasser är ett bra val för dem som bor i avlägsna områden och för dem som behöver ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.