Keystone logo

15 Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Miljömässig hållbarhet Resurshantering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Hållbarhetsstudier
  • Miljömässig hållbarhet
  • Resurshantering
Studiefält
  • Hållbarhetsstudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Hållbarhetsstudier Miljömässig hållbarhet Resurshantering

En kandidatexamen erhålls i slutet av en studerandes grundutbildningskarriär och utgör typiskt grunden för grundnivå på specifika karriärområden eller forskarutbildningstillfällen. En examen kan erhållas från ett högskola eller universitet och kräver vanligtvis att cirka 120 kredit timmar fullbordas.

Vad är en kandidatexamen i resurshantering? Den här graden fokuserar på att ge studenterna de tekniker som behövs för att på ett säkert och ansvarsfullt sätt arbeta med resurser som naturgas, vatten och andra markbaserade tillgångar som används i vardagen av företag och privatpersoner över hela världen. Några av de kurser som studenten kan förväntas slutföra omfattar biologi, kemi, ekonomi, miljöstudier, geografi och kärnkurser som matematik och språkkonst.

Genom sina studier kommer studenterna sannolikt att lära sig att bättre spara resurser och minska sina miljöpåverkan både på jobbet och i sina egna hem. De kan också bygga upp samarbetsförmåga och få bättre kommunikationsteknik. Dessa färdigheter kan tillämpas både i den professionella världen och deltagarnas privata liv.

Kostnaden för detta examensprogram varierar ganska starkt mellan olika länder och skolor, så det är absolut nödvändigt att prospektiva studenter gör lite forskning om undervisning före avisning vilken skola som ska delta. Kostnaden kan också förändras beroende på om lektioner tas på nätet eller i person.

Eftersom ansträngningarna för resursskydd nu är heltäckande, kan sysselsättningen för kandidater på detta område vara lättillgänglig i de flesta delar av världen. Vissa karriärutbildare kan välja bland miljöforskare, lärare, miljöjournalist, ekologisk restauratör, energi- eller resurschef i privata industrier eller offentliga tjänster eller utvecklare av miljöpolitik. De flesta av de positioner som är tillgängliga för denna examen har ett starkt fokus på att bevara energi och resurser på lång sikt.

Lokala och internationella kurser är bra för studenter som söker traditionell högskolupplevelse, medan online kurser kan ge studenterna upptagna scheman mer frihet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.