Keystone logo

13 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Restaurangledning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Restaurangledning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Restaurangledning

Vanligen inom tre eller fyra år, är en kandidatexamen tilldelas efter studenter har avslutat en avancerad regemente studier inom ett specifikt område. En kandidatexamen kan följas av studier för att uppnå en magisterexamen eller doktorsexamen, även om många studenter använder denna grad att gå direkt in i arbetskraften. En kandidatexamen är en värdefull prestation som lätt kan överföras till högre betalda jobb.

Vad är en kandidatexamen i Restaurant Management? Denna specialiserade grad förbereder eleverna med organisatoriska, kundservice och affärsmannaskap för att ange en av flera jobb i en restaurang eller hotell matställe inställning. Eleverna lär sig en blandning av affärsmässiga principer, kostrelaterade bästa praxis och kunskaper om företagande. Denna typ av examen ofta också armar studenter med kunskaper om sanitära metoder, fram-of-the-house och back-of-the-house ledningskompetens samt kök prep färdigheter.Viktigast studenter få en fördjupad förståelse för kommunikation och kundservice färdigheter som behövs för att vara en riktigt effektiv chef.

Akademiker med denna grad in i arbetskraften med specialiserad kunskap genom intensiv klassrummet studie förutom praktisk erfarenhet. Detta är en av flera fördelar, bland annat kommer till potentiella arbetsgivare med bevisad kompetens.

Faktorer som typ av institution och längden på en skola s utbildningsprogram kan varje inverkan kostnaden för denna grad. Det är bäst att tala direkt till skolor för att få exakt information om kostnader.

När det är klart, en kandidatexamen i restaurang förvaltning banar väg för en spännande bredd av karriärer inom top-tier restauranger, cateringföretag och allt däremellan. En examen kan styra personal som en bankett manager, cafeteria eller bar manager. Fler företagande studenter kan Parlay sin examen i öppna och hantera sin egen restaurang eller franchise.

Efterfrågan på människor som kan hålla maten serviceinrättningar som kör smidigt växer, och det finns många skolor som erbjuder grader på detta område, särskilt online. Hitta en som är rätt för dig-sökandet efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.