Keystone logo

11 Kandidat Program i Studier i management Public Management 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i management
 • Public Management
Studiefält
 • Studier i management (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i management Public Management

  En kandidatexamen är kronan på verket för studenter som har genomgått grundläggande studier på högskola eller universitet. Det tar vanligtvis mellan tre och fyra år att slutföra och kan följas av ytterligare studier på forskarnivå.

  Vad är en kandidatexamen i Public Management? Programmet är inriktat på ledande befattningar inom den offentliga sektorn. Kurser på ett sådant läroplanen kan vara tvärvetenskapligt och inkluderar klasser såsom tillgång till offentliga tjänster, Introduktion till politik och statliga administrationen. Förutom att lära i klassrummet, kan graden även omfatta en praktisk del som ger eleverna möjlighet att utveckla färdigheter vidare i en miljö hands-on. Denna erfarenhetsbaserat lärande kan i hög grad gynnar elever och finslipa kompetens inom ämnesområdet.

  The Bachelor i Public Management ger fördelar som sträcker sig från utveckling av ledaregenskaper till förtrogenhet med den allmänna ordningen.I kombination, dessa egenskaper utrusta studerande för ett antal yrken och möjligheter.

  Den undervisning och avgifter som tas ut av varje universitet kommer att bero på ett antal faktorer. För att beräkna vad kostnaden blir, bör du kontakta upptagande kontor på skolan du vill tjäna denna grad på.

  Efter utbildningen kommer du att märka att du grad är relevant för positioner i en rad sektorer. Eftersom en kandidatexamen i Public Management utvecklar elevernas ledaregenskaper, kan du vara en bra passform för ledande befattningar i många inställningar. Om du strävar efter att arbeta inom den offentliga sektorn och utnyttja din examen i full utsträckning, kommer jobb i socialt arbete och samhällsengagemang sannolikt tilltalar dig. Dina kvalifikationer och kompetens kommer att tilltala potentiella arbetsgivare också. Om du väljer att använda din examen annorlunda, men du kan fortsätta arbetet rådgivning eller utbildning inom ett område som är relevant för dina intressen.

  Du kanske kan tjäna en kandidatexamen i Public Management genom online klasser. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.