Keystone logo

143 Kandidat Program i Studier i ekonomi Bokföring Professionell redovisning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Professionell redovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (143)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Bokföring Professionell redovisning

En kandidatexamen är en 3-4-år grund program som fokuserar på ett akademiskt ämne. Det ger oftast studenter grundläggande kunskaper och börjar utveckla yrkesskill. Graden förbereder dem att bedriva avancerade utbildningsprogram och / eller att komma in på arbetsmarknaden.

Vad är en kandidatexamen i Bokföring? Studenter studera en rad olika ämnen inklusive makroekonomi, mikroekonomi, finansmarknader, etik, finans, redovisningsmetoder, redovisning teknik och forskning. Studenter kan studera de lokala lagar som rör ekonomi och finans, samt alla relevanta internationella rättsliga frågor. De kan ha en chans att specialisera sina bokföringsstudier för specialiserade områden såsom leverantörsföretag, industriföretag och budgetinstitutioner.

Efter avslutad examen, eleverna har ofta de kunskaper och färdigheter som behövs för en konkurrensfördel på arbetsmarknaden.Deras bakgrund inom ekonomi och marknader kan hjälpa dem kvalificera sig för en mängd olika nybörjar positioner.

Kostnaden för denna grad program kan variera på elevernas val av universitet, program, inriktning och kurstyp. För att spara på kostnader, många studenter väljer online klasser och / eller digitala läromedel. Också vara noga med att yrkesutbildningsprogram för program för ekonomiskt bistånd och de totala kostnaderna.

Med en professionell redovisning examen kan eleverna få licensieringen att lagligt utöva revisionsbranschen. Beroende på deras specialisering och intressen, kan utexaminerade arbeta i företag, småföretag, konsultbyråer och liknande institutioner. I nybörjar positioner, kan de finna sig hantera kundkonton eller bidra till hanteringen av expansiva konton. Andra studenter kan välja att flytta till avancerade eller forskarutbildning utbildningsprogram inom redovisning eller liknande ämnen.

Är du redo att hitta rätt professionella bokföringsprogram för dig?Det finns många internationella universitet som erbjuder online-kurser som passar in i någon upptagen eller utmanande schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.