Keystone logo

21 Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Professionell kommunikation 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Professionell kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Professionell kommunikation

Många studenter bedriva en kandidatexamen i Professional Communication för att utveckla färdigheter som ger dem en konkurrensfördel i journalistik och underhållning, samt i företags, ideella och statliga inställningar. Denna grad lär deltagarna de färdigheter kommunikations krävs för att skriva för medier, affärsinteraktioner och presentationer.

Vad är en kandidatexamen i Professional Communication? En kandidatexamen i Professional Communication är en grundexamen som ger studenterna värdefull kompetens för att skriva och presentera i den offentliga och privata sektorn. Vissa deltagare väljer att koncentrera sig på att skriva relevant för journalistik, underhållning och reklam ställen. Andra kan fokusera på presentation och kommunikationsförmåga hjälp till ledningen eller konsulttjänster positioner på ett mer företagsmiljö. Professionella kommunikations akademiker utmärka sig i näringslivet, media och ideella positioner som kräver starka skriva och produktionsförmåga.

Studenter som är intresserade av kommunikation slipning samt utveckla en bredare kunskap om teorier och frågeställningar kommunikations gynnas mest av denna grad. Andra fördelar för deltagarna i programmet är exponering för skrivande och presentations experter från en mängd olika branscher och möjligheten att välja ett område med koncentration utifrån intressen och karriärmål.

Den tid det tar att tjäna denna grad varierar baserat på kraven i varje program, och som ett resultat, varierar kostnaden mellan institutionerna. Generellt tar kurser två år att slutföra. Blivande studenter bör forskning varje institution för att lära mer om den tid och studiekrav.

Professionell kommunikation är relevant för en rad olika chefskommunikations områden, såsom PR och organisationskommunikation.Studenter intresserade av PR kan arbeta i företagsinställningarna skriver svar på förfrågningar, svara media frågor eller crafting offentliga utgåvor. Kommunicera meddelanden effektivt behövs i positioner inom organisationer samt. Eleverna kan också välja att arbeta i företagens inställningar eller fundraising och chefspositioner inom ideella organisationer eller statliga befattningar. Akademiker som koncentrerar i journalistik och underhållning kommunikation kan förvänta karriärmöjligheter inom rapportering, reklam och produktionspositioner.

Blivande studenter kan läsa mer om institutioner som erbjuder professionell kommunikations grader genom att söka vår omfattande databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.