Keystone logo

127 Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Präststudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Präststudier
Studiefält
  • Humaniorastudier (127)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Präststudier

En Bachelor är en eftergymnasial examen som ofta leder till en karriär inom ens välja. De flesta program kombinerar allmän utbildning klasser med de anpassade till den specifika stora.

Vad är en kandidatexamen i ministeriet? Detta program är utformat för dem som är intresserade av undervisning och tala om arbetet i Jesus Kristus. Varje program kommer att variera, men eleverna kommer att bli mycket kunniga om Bibeln och få en stark förståelse av teologin. Med ett ministerium fokus, kommer de flesta studier brukar kretsa kring utbildningsministerier, evangelisation och uppsökande, och kyrkan administration.

En av fördelarna med att tjäna ett ministerium grad är att det kan leda till utvecklande arbete i en mängd olika yrken. Eleverna att utveckla en kärlek till service och kommer att träffas och bond med andra troende i kyrkan samhället.

Kostnaderna med att tjäna en kandidatexamen i ministeriet kommer att variera från en plats till en annan.Det finns institutioner över hela världen som erbjuder detta program, så att platsen och rykte i skolan är stora faktorer, som är programmets löptid. Eleverna uppmuntras att komma i kontakt med skolorna för att ta reda på vad specifik undervisning och avgifter förväntas.

En examen i departement kan leda till en rad olika yrken i ledarroller. Akademiker kan bli en pastor, evangelist, kaplan, kyrka administratör eller teologilärare. De som vill resa runt i världen och träffa människor från andra länder och kulturer kanske vill bli missionär. De som vill arbeta mer bakom kulisserna kan hitta en karriär inom forskningen. Arbetsgivare kan inkludera kyrkor, ideella organisationer, missionärer och universitet.

Om du arbetar i departementet är din plan, börja leta efter skolor just nu. Med hjälp av vår databas, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.