Keystone logo

2 Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Portugisiska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Språkstudier
  • Portugisiska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Program i Humaniorastudier Språkstudier Portugisiska studier

En kandidatexamen kan öppna en värld av möjligheter till en examen efter bara fyra års heltidsstudie. Många elever berikar vidare sin pedagogiska erfarenhet genom att fylla i några eller alla sina kurser i ett annat land än sitt eget.

Vad är en kandidatexamen i portugisiska studier? De flesta sådana program ger deltagarna möjlighet att studera de historiska, språkliga och kulturella aspekterna av portugisiska talande samhällen, med inriktning på verk och prestationer av dem i Brasilien och Portugal. Många läroplaner förbereder akademiker för att analysera litteratur på engelska och andra språk på samma djup. Vissa universitet tillåter studenter att ta kurser som leder till ytterligare en major på spanska.

De flesta kandidater tycker att deras studier hjälper dem att förbättra sin portugisiska läsförståelse, skriva färdigheter och tala flytande. Vissa anser att utbildningen också leder till en bättre förståelse av ytterligare språk de kan tala om. Andra gynnas av acceptans till ett prestigefyllt magisterprogram.

Utgifterna för att tjäna en kandidatexamen beror på ett antal faktorer. En grundläggande övervägande är hur mycket skolan tar ut för undervisning. Ett annat område som potentiella studenter inte bör förbise är kostnaden för att bo i college city.

De som blir skickliga på portugisiska språket får ofta arbete i översättning eller tolkning, antingen självständigt eller med företag. De som tycker om att sprida kunskap och bemyndiga andra, finner ofta sina kallelser i undervisningen. Museer, bibliotek och kulturinstitut söker ofta akademiker med kandidatexamen i språkstudier. Diplominnehavarens kunskaper om historia och litteratur kan skapa möjligheter att arbeta inom reklam eller turism. Andra ansluter nischmarknader, till exempel tillhandahållande av talterapi.

Även om portugisiska i stor utsträckning talas inom specifika geografiska områden, gör det online möjligt att lära sig språket praktiskt taget var som helst. Klar för att starta ditt pedagogiska äventyr? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.