Keystone logo

2 Kandidat Program i Språk Portugisiska 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Språk
 • Portugisiska
Studiefält
 • Språk (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Kandidat Program i Språk Portugisiska

  En kandidatexamen är en universitetsexamen som vanligtvis avslutas efter gymnasiet eller junior college. Att tjäna en kandidatexamen hjälper till att förbereda studenterna att arbeta i branscher som kan erbjuda högre betalande jobb. Kursen varierar beroende på program, men studenterna kan ofta skräddarsy sina lektioner för att passa sina egna behov och intressen.

  Vad är en kandidatexamen på portugisiska? Detta är ofta ett examensprogram som understryker studien av det portugisiska språket. Eleverna kan förvänta sig att ta fördjupade språkkurser som kan förbereda dem för att bli skickliga kommunikatörer på portugisiska. Läsa, skriva och tala kommunikationsfärdigheter betonas typiskt. Tillsammans med inlärningsordförråd och grammatik kommer studenterna i allmänhet att bli bekanta med Brasiliens och Portugals kultur och tull genom att undersöka litteratur, bio, konst och politik.

  Många viktiga färdigheter kan erhållas som ett resultat av att man tjänar en bachelor på portugisiska. Studenter kan förvänta sig att vara förberedda med kulturell uppskattning och förståelse, muntlig och skriftlig kommunikation på portugisiska, och förmågan att arbeta både självständigt och med andra, som alla kan öppna dörren för nya arbetsmöjligheter hemma eller utomlands.

  Typiskt tar det ungefär fyra år att slutföra en kandidatexamen, men tidsramen kan förändras beroende på vilket program som väljs och om en student väljer att studera hel eller deltid. Kostnaden för att fylla i en examen ändras också beroende på vilket program som väljs. Det är bäst att kontakta skolorna individuellt för att få mer information.

  De som fyller en examen på portugisiska kan ha många alternativ för framgångsrika och välbetalda karriärer. Det kan finnas möjligheter i både den privata och den offentliga sektorn. Arbetstitlar inkluderar invandrarförespråkare, samhällsarbetare, tolk, språkforskare, utländska korrespondenter, humanitärt bistånd, diplomat, fallchef, översättare, museumsassistent och bibliotekarie. Studenterna kan anpassa sina kurser för att förbereda sig för sin önskade karriär.

  Program är vanligtvis tillgängliga globalt, och det kan vara lätt att hitta en som passar dina unika behov. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.