Keystone logo

10 Kandidat Program i Humaniorastudier Historia Politisk historia 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Politisk historia
Studiefält
  • Humaniorastudier (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Historia Politisk historia

Högskolor och universitet tilldelas kandidatexamen, och de tar normalt tre till sju år att slutföra. Studenter studerar ett specifikt ämne, som ibland kallas en stor. Graden förbereder eleverna för inresa till arbetskraften eller ett forskarutbildningsprogram.

Vad är en kandidatexamen i politisk historia? Detta bachelorprogram utforskar förhållandet mellan politik och historia. Eleverna upptäcker hur politiska system formas och påverkar historiska händelser. Kursen omfattar djupgående forskning och skrivning. Studenter kan vara skyldiga att göra jämförande analys av politiska idéer, sociala rörelser, regeringens politik och globala angelägenheter. Läroplanen kan täcka regionens kultur, samhällen och ekonomier, som Mellanöstern, Afrika, USA, Asien, Karibien, Latinamerika och Ryssland. Dessutom kan ämnen omfatta den arabisk-israeliska konflikten, det brittiska riket, andra världskriget, vietnamkriget, religionen, rasismen eller demokratin. Deltagare har möjlighet att välja en minor inom ett ämne som genusstudier, antropologi, afrikanska studier, afroamerikanska studier eller religiösa studier.

Studenter som bedriver en kandidatexamen i politisk historia får starka forsknings-, skriftliga och analytiska färdigheter. Denna färdighet sätter nytta av dem på många områden i livet. Dessutom är dessa färdigheter avgörande för att hjälpa dem att förfara på sitt valda område.

Kostnaden för en kandidatexamen i politisk historia varierar beroende på högskolan eller universitetet. Projektiva studenter ska noga undersöka institutionerna för att de ska skriva in i en skola som passar deras akademiska mål och budget.

Kandidater med en kandidatexamen i politisk historia har ett brett utbud av karriärmöjligheter. Individer får anställning i regeringen, utbildningsinstitutioner, ideella organisationer och den privata sektorn. De typer av positioner som dessa individer innehar inkluderar socialt lärare, forskningsspecialist, journalist, politisk kampanjchef, invandrarförespråkare, ideell programchef och samhällsorganisatör. I vissa fall bedriver akademiker högre akademiska uppgifter, till exempel en doktorsavhandling. eller juridik grad.

Högskolor och universitet över hela världen erbjuder online kurser för att få en kandidatexamen i politisk historia. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.