Keystone logo

8 Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Politisk ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Politisk ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Politisk ekonomi

En kandidatexamen är en grundutbildning som ges på en mängd olika högskolor och universitet. Denna studie på högskolanivå tar vanligtvis en heltidsstuderande fyra år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i politisk ekonomi? Det är ett ämnesområde som tittar på samspelet mellan politik och ekonomi på nationell och internationell nivå. Många program betonar förhållandet mellan styrelse och marknad, vilket hör samman med förhållandet mellan institutioner och intressegrupper. De tillgängliga kurser beror ofta på det universitet som deltog. De kan emellertid likna ekonomi för ansvarsfullt medborgarskap, principer om makroekonomi och mikroekonomi, jämförande allmän ordning, offentliga finanser och allmän ordning.

Deltagare i detta program får analytiska, språk- och forskningsfärdigheter som är utformade för att hjälpa dem att lyckas i framtida karriär och personliga ansträngningar. Forskare kan använda analytiska och forskningsmässiga färdigheter för att förstå effekterna av sina val på modern ekonomi och politik. Språkkunskaper gör det enklare för eleverna att kommunicera med dem som finns runt dem.

Kostnaden för en kandidatexamen i politisk ekonomi kan bero på skolans och programmets löptid. Vissa skolor kan ha varierande utbildning baserat på ansökningsåret. Det bästa sättet att få en uppskattning är att kontakta ett universitet direkt.

Vilken typ av karriär leder en kandidatexamen i politisk ekonomi till? Detta kan bero på den aktuella studentens intressen och historia. Alternativen inkluderar emellertid generellt karriärer som liknar forskningspersonal, chef för ideell organisation, utrikeshandelsanalytiker, politisk samordnare, författare, förmånsadministratör, analytiker för offentlig ekonomi och affärsrådgivare. Lärare kan också använda denna utbildning som utgångspunkt för en juridisk examen, kandidatexamen i politisk ekonomi eller på forskarnivå socialt arbete grad.

Högskolor och universitet runt om i världen kan erbjuda en kandidatexamen i politisk ekonomi på campus eller online. Klar att göra mer forskning? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.